1

Epicenter ribiškega pribora

Palica Sportex Carat GT-S Spin

Vrhunski dragulj med spin palicami s popolnimi zaključki. Na novo zasnovan blank palice Carat GT-S navdušuje z hitrostjo, metalno sposobnostjo, občutljivostjo in seveda močjo vsakič ko je uporabljena za vodo. Palica je bila elegantno zasnovana, da navduši vsakega ribiča kot tudi za tiste najzahtevnejše navdušence spin palic.
CARAT GT-S
 
Moderna, hitra in izredno močna, so ključne značilnosti popolnoma nadgrajene serije palic Carat GT-S. Zahvaljujoče uporabi najnovejših T1100 Helicore karbonskih vlaken, s posebno epoksi smolo in nano-materiali, so te palice še bolj impresivne od predhodnega modela, z boljšimi karakteristikami pri dolgih metih, ki zahtevajo resnično natančnost. Zraven tega jim je uspelo izboljšati še fino občutljivost, z vrhom palice ki takoj signalizira še tako občutljiv stik ribe. Ergonomski 3K deljeni ročaj zaokroži inovativen videz in z hitrostjo palice, garantira ekstremno direkten prenos stika ribe vse do samega ročaja. Druge vrhunske lastnosti vključujejo Seaguide SIC vodila (K style rinke), z karbonskim DPS FUJI držalom. Izjemna serija palic za doseganje uspeha na vodi.
Lastnosti palice Carat GT-S:
 

Dolžina:

Transportna Dolžina:Gramaža:Teža:
2,55m131cm19-63g190g
2,70m140cm17-53g197g

 

Get Up to25% Off

Sign up to Wolmart

Subscribe to the Wolmart market newsletter to receive updates on special offers.

Prijava na obvestilo o zalogi produkta

V spodnje polje vnesite vaš e-mail naslov, na katerega vam bomo poslali obvestilo takoj, ko bo izdelek :productname spet na zalogi.

S prijavo na e-novice se strinjate z našimi splošnimi pogoji ter politiko o zasebnosti.

Pošlji povpraševanje:

Vnesite vaš e-mail in sporočilo kaj vas zanima glede izdelka. Potrudili se bomo, da vam čimprej odgovorimo na vaš e-mail.

S prijavo na e-novice se strinjate z našimi splošnimi pogoji ter politiko o zasebnosti.