1

Epicenter ribiškega pribora

 

Varovanje podatkov

Osebni in drugi podatki naših uporabnikov oziroma partnerjev so področje, ki mu posvečamo najvišjo stopnjo skrbi in pozornosti. Družba zagotavlja, da celotno poslovaje poteka v skladu z najnovejšimi varnostnimi protokoli, ki so uveljavljeni in priznani v svetu, v Evropski uniji in v Republiki Sloveniji. Prav varnost naših uporabnikov je najbolj občutljiv segment, zato ta del tudi dodatno varujemo. Upravitelj Spletnega trgovskega centra www.trofeja.si - Trofeja Center D.o.o, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Za nemoteno delovanje sistema, zbiramo naslednje podatke uporabnikov oziroma partnerjev:

 • ime in priimek
 • naslov in kraj bivanja
 • naslov elektronske pošte (vaše uporabniško ime)
 • geslo v šifrirani obliki
 • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu www.trofeja.si.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo, zato vas prosimo, da pred potrditvijo vnosa, vse potrebne podatke natančno preverite. Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih dostopate do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko naš portal shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) ter štirje piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta). 

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku portala www.trofeja.si shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca. Upravitelj portala lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz, hkrati pa vam zagotavljamo, da so naši strežniki in komunikacijski kanali varovani z najsodbnejšimi varnostnimi strojnimi in programskimi sistemu, do podatkov pa lahko dostopa le zelo omejeno število certificiranih in pooblaščenih oseb. Zagotavljamo vam, da podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bomo predali nepooblaščenim osebam, dostavnim službam pa bomo zaupali le uporabnikov oziroma partnerjev naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje oziroma če to sam zahteva. 

Toda čeprav zagotavljamo popolno varnost vaših podatkov obstajajo tudi zakonske omejitve oziroma zahteve, ki omogočajo delno ali popolno razkritje. Vaši podatki bodo razkriti le v primeru, da je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov družbe.

Hkrati zagotavljamo, da so posebej varovani tudi vsi kanali, preko katerih potekajo finančne transakcije. Za te še posebej skrbijo najuglednejše certificirane svetovne ustanove. 

Zagotavljamo vam tudi, da ne beležimo in ne shranjujemo podatkov o tem, katere informacijske vsebine ste si ogledale na informacijskem delu portala. Na tem delu je namreč zagotovljena popolna anonimnost. 

V zvezi z vašimi osebnimi podatki imate:

 • pravico do dostopa do podatkov,
 • pravico do popravka,
 • pravico do izbrisa (»pravica do pozabe«),
 • pravico do omejitve obdelave,
 • pravico do ugovora
 • ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Posredovane osebne podatke uporabljamo za namene obveščanja o ugodnostih, aktivnostih, storitvah in dogodkih upravljavca. Podatke za ta namen obdelujemo do preklica privoljenja.

Podatke o nakupih in posredovane osebne podatke uporabljamo za namene obveščanja o ugodnostih ob posebnih priložnostih in pošiljanja prilagojenih podnudb preko e-pošte, SMS/MMS/Viber sporočil, telefonskih klicev in preko navadne pošte ter prilagajanja spletnih oglasov za ponovno ciljanje na platformah za digitalno oglaševanje (Facebook, AdWords …) z namenom predstavitve vseh naših storitev in dodatne ponudbe. V okviru priprave prilagojene ponudbe se izvaja segmentacija na podlagi zgoraj opredeljenih podatkov, podatkov o obiskanih spletnih straneh upravljalca (če ste se kot posameznik ob obisku spletne strani s tem strinjali) in vaših opravljenih nakupih. Podatke bomo za ta namen obdelovali do vašega preklica privoljenja.

Za uveljavljanje prej omenjenih pravic oz. morebitnih pritožb vas prosimo, da kontaktirate pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov v podjetju upravljavca na elektronski naslov [email protected].

 

Omejitev odgovornosti. Družba Trofeja Center se zavezuje k varovanju osebnih podatkov in informacij o vas, vendar pa nobena povezava preko interneta ne more biti 100% varna in ne more garantirati popolne varnosti podatkov, ki nam jih posredujete. Vaše osebne podatke nam posredujete na lastno odgovornost.

Varovanje osebnih podatkov

Upravitelj portala se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da skrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Izvajamo več tehničnih in organizacijskih ukrepov za zagotavljanje varnosti osebnih podatkov med zbiranjem, prenosom in shranjevanjem. Družba Trofeja Center si prizadeva primerno varovati vaše osebne podatke, vendar ne jamčimo popolne varnosti osebnih podatkov, ki nam jih posredujete, in ne odgovarjamo za krajo, uničenje, izgubo, namerno ali nenamerno razkritje vaših osebnih podatkov ali informacij o vas. Družba Trofeja Center upošteva splošno sprejete standarde za zaščito prejetih informacij tako med prenosom kot po njihovem prejetju, vendar noben način elektronskega prenosa ali shranjevanja ni 100% varen, zato ne moremo zagotoviti popolne varnosti. Družba Trofeja Center uporablja tehnologijo SSL (Secure Sockets Layer), ki zagotavlja šifriranje osebnih podatkov in podatkov kreditnih kartic. Družba Trofej Center sodeluje s podjetjem, ki zagotavlja varnost naših storitev in vaših osebnih podatkov. Strežniki družbe Trofeja Center so dodatno zaščiteni z uporabo požarnih pregrad in drugih tehnologij za zagotavljanje varnosti podatkov.

Za varovanje podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam z ustreznim zagotavljanjem varnosti svoje mobilne naprave ali računalnika kot tudi z varovanjem uporabniškega imena, gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito vaše elektronske naprave. Da bi zagotovili učinkovitost teh ukrepov pri preprečevanju nepooblaščenega dostopa do vaših osebnih podatkov, se morate zavedati varnostnih funkcij, ki so vam na voljo prek vašega brskalnika. Uporabljajte brskalnik, ki omogoča nastavitev varnostnih funkcij preden posredujete vaše osebne podatke ali podatke kreditnih kartic preko interneta. Upoštevajte dejstvo, da v kolikor uporabljate brskalnik, ki ne podpira uporabe SSL tehnologije, je lahko tak prenos osebnih podatkov tvegan.

Večina brskalnikov omogoča obveščanje v kolikor se nahajate na spletni strani, ki ne zagotavlja varne povezave, ali v kolikor pošiljate podatke prek nezavarovane povezave. Družba Trofeja Center vam priporoča, da omogočite te funkcije vašega brskalnika s čimer boste pripomogli k varnosti vaših osebnih podatkov. Prav tako lahko spremljate naslov na katerem se nahajate (URL). Varni spletni naslovi se začnejo z https:// namesto http://, skupaj s simbolom za varno povezavo, ki ga uporablja vaš brskalnik (po navadi je tak simbol ključavnica na začetku spletnega naslova). Tak simbol nakazuje uporabo varne komunikacije s strežnikom. Prosimo vas, da obenem preverite podrobnosti (veljavnost) varnostnega certifikata spletnega mesta kjer se nahajate.

 

Omejitev odgovornosti. Družba Trofeja Center se zavezuje k varovanju osebnih podatkov in informacij o vas, vendar pa nobena povezava preko interneta ne more biti 100% varna in ne more garantirati popolne varnosti podatkov, ki nam jih posredujete. Vaše osebne podatke nam posredujete na lastno odgovornost.


Varnost portala

Upravitelj trofeja.si uporablja najsodobnejša certificirana tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Upravitelj uporablja 128-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah, vsi prenosi informacij pa so ustrezno kodirani in varovani, tako da onemogočajo nepooblaščen dostop in zagotavljajo najvišji razpoložljiv nivo varnosti. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku ponudnika. 

 

Registracija:  "Trofeja Center "
 
Uporabnik se strinja, da se sme podatke, ki so posredovani Trofeja Center D.o.o., zbirati, obdelovati, shranjevati in uporabiti za tržne interne namene raziskave trga in namene trženja. To soglasje je možno po e-pošti kadarkoli preklicati na [email protected] z veljavnostjo v prihodnosti. V okviru te spletne strani zbrani osebni podatki se shranijo na strežniku podjetja Trofeja center D.o.o..
 
Te podatke se v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov obravnava zaupno. Trofeja Center jih uporablja za dejavnosti skrbi za kupce in trženjske dejavnosti (obračun letnega bonusa, obdelava zahtev kupcev, pošiljanje reklam po pošti, e-pošti ali SMS). Posredovanje tretjim je možno izključno za namene poteka klubske storitve. Internetne storitve www.trofeja.si so zavarovane s sistemi požarne stene. Zbrani podatki o uporabnikih so zaščiteni pred posegi tretjih. 
 
Trofeja Center si pridržuje pravico, da po potrebi izključi osebe iz storitev kluba kartice zvestobe, če obstajajo tehtni razlogi in če je izključitev stvarno upravičena. 

 

Zaprtje uporabniškega računa

V kolikor želite zapreti vaš uporabniški račun spletne trgovine ali mobilne aplikacije, lahko to kadarkoli storite v zavihku nastavitve v vašem uporabniškem računu (skladno z navodili na spletni strani, ki se občasno posodabljajo) ali s posredovanjem zahteve za zaprtje uporabniškega računa na kontaktni naslov, pisni zahtevi je potrebno predložiti dokazilo o identiteti in naslovu. Račun bo zaprt v roku 10 delovnih dni po pridobitvi pisne zahteve posameznika in dokazil o njegovi istovetnosti.

Zaprtje uporabniškega računa spletne trgovine ne pomeni preklica soglasja (odjave) od prejemanja obvestil neposrednega trženja.

Upoštevajte dejstvo, da nekaterih osebnih podatkov o vas, ki jih obdelujemo na podlagi pogodbe, ne smemo izbrisati, v skladu s predpisi s področja davčnega prava hrani 10 let od izvedbe naročila oziroma rešitve reklamacije ali vrnitve izdelka.

Obenem se morate zavedati, da lahko vaše objave iz časa aktivnega uporabniškega računa ostanejo vidne tudi po zaprtju uporabniškega računa (npr. klepeti  v mobilni aplikaciji z drugimi uporabniki so vidni z vaše naprave in naprave drugega uporabnika).

 

Posredovanje osebnih podatkov

Pogodbeni obdelovalci

 

Družba Trofeja Center lahko posreduje vaše osebne podatke tretjim osebam, s katerimi imamo sklenjene pogodbe o obdelavi osebnih podatkov (v nadaljnjem besedilu: pogodbeni obdelovalci) za namene podpore, analize in stalnega izboljševanja naših storitev, obdelave plačil ali dostavo naročil. Pogodbeni obdelovalci imajo odstop le do tistih osebnih podatkov, ki jih nujno potrebujejo za zagotovitev storitev, ki jih opravljajo za nas, podatkov in samo za namene izvajanja teh nalog v našem imenu in jih ne smejo uporabljati za noben drug namen. Pogodbeni obdelovalci so dolžni varovati vaše osebne podatke.

Družba Trofeja Center lahko sodeluje s pogodbenimi obdelovalci, ki za nas obdelujejo statistične podatke o tem kako uporabljate naše storitve z namenom oglaševanja storitev oz. za prikazovanje informacij, ki bi lahko bile v vašem interesu. Tovrstni obdelovalci razpolagajo samo z anonimiziranimi podatki.

 

Javne dostopne informacije

Nekatere informacije o vas so lahko javno dostopne, kot na primer podatki, ki jih posredujete ali delite preko mobilne aplikacije (npr. dogodki, slike, komentarji, ….) ali pa objava komentarja v spletni trgovini oz. družbenih omrežjih, ipd.

 

Spletne strani in aplikacije tretjih oseb

 

Vaše osebne podatke lahko z vašo privolitvijo delimo z aplikacijami tretjih oseb, če se odločite za dostop do naših storitev prek takšne aplikacije (npr. Facebook, Google račun). Trofeja Center ni odgovoren za to, kar tretje osebe počnejo z vašimi podatki, zato se morate prepričati, da zaupate aplikaciji, in da ima sprejete ustrezne smernice varovanja osebnih podatkov.

Na spletnih mestih družbe Trofeja Center obstajajo povezave do spletnih mest, ki niso pod nadzorom s strani družbe Trofeja.si. Z obiskom teh strani lahko posredujete svoje informacije tretjim osebam, s katerimi družba Trofeja Center nima sklenjene pogodbe o obdelavi osebnih podatkov. Te spletne strani imajo svojo politiko zasebnosti skladno s katero obdelujejo vaše osebne podatke. Prosimo preberite njihovo politiko zasebnosti, da se seznanite z načinom obdelave vaših osebnih podatkov na spletnih mestih tretjih oseb, ki jih obiskujete.

 

Skupni upravljalci

 

Vaše osebne podatke lahko delimo s pogodbenimi partnerji, s katerimi nastopamo v vlogi skupnega upravljavca, ki skladno s to politiko zasebnosti obdelujejo vaše osebne podatke (npr. primer nagradne igre v sodelovanju z dobavitelji).

 

Univerzalno pravno nasledstvo

V primeru  združitve ali družba Trofeja Center vključi v poslovno združitev, delitev ali pride do prenosa dejavnosti na tretjo osebo, lahko vaše podatke prenesemo na tretjo oseb, ki je povezana z prevzemom družbe Trofeja Center.

 

Javni organi

Ne glede na določbe glede časa hrambe osebnih podatkov po Politiki zasebnost, lahko vaše osebne podatke hranimo za daljše obdobje in jih posredujemo  tretjim osebam kot so policija, tožilstvo, sodišče in drugi pristojni državni organi znotraj Republike Slovenije ali zunaj nje, v kolikor presodimo, da je tako posredovanje potrebno in zahtevano z zakonom, vključno za namene preprečevanja, preiskovanja, odkrivanja ali pregona kaznivih dejanj. Vaše osebne podatke lahko posredujemo državnim organom tudi kadar je to potrebno za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov v sodnem postopku ali v upravnem ali izvensodnem postopku.

 

Posredovanje podatkov v države, ki niso članice EU ali EGP 

V primeru uporabe spletnih storitev zunaj držav članic EU se zaradi zagotavljanja spletnih storitev posredovani podatki lahko prenašajo, shranjujejo ali obdelujejo v tretjih državah, kjer zakonodaja s področja varstva osebnih podatkov predpisuje drugačne standarde kot v državah članicah EU oz. EGP. Z uporabo storitev v državah izven EU soglašate, da se lahko osebni podatki prenašajo oz. posredujejo subjektom, ki so v tretjih državah. Družba Trofeja center sicer sam vaših osebnih podatkov ne bo iznašal v države izven EU ali EGP.

 

Uporaba piškotkov


Spletišče v brskalnik računalnika obiskovalca oziroma uporabnika odloži tako imenovani "piškotek". Piškotki so tekstovne datoteke, ki se shranijo na uporabnikovem računalniku in omogočajo analize o uporabnikovem obisku, številu obiskov in kaj ga zanima v teh obiskih. V piškotku so osnovni podatki o uporabnikovem obisku določene spletne strani, in sicer (npr. ime obiskovane spletne strani, ki jo opravi v svetovnem spletišču) vsebina piškotka se shrani v računalniku uporabnika v posebnem direktoriju. Z dvakratnim klikom na datoteko dobimo podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu in uri obiska. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki jo uporabnik obiskuje.

Uporabnik lahko piškotke z določenimi nastavitvami briše, izključuje oziroma jih pogojno uporablja, a posledično uporabnik ne bo mogel uporabljati vseh funkcij spletišča v polni meri. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja, zapisanega v naslovni vrstici.

Upravljavec lahko osebne podatke, ki jih je uporabnik posredoval v postopku registracije, povezuje s podatki, ki so shranjeni v piškotku. Upravljavec lahko podatke, ki jih proizvajajo piškotki, ločeno ali v kombinaciji s posredovanimi osebnimi podatki uporabnika uporabi za ovrednotenje uporabe spletne strani, za izdelavo poročil o aktivnostih internetne strani, statistične analize podatkov, analize nakupovalnih navad, oblikovanja pristopa neposrednega trženja na podlagi nakupovalnih navad, za opravljanje nadaljnjih storitev, povezanih z uporabo spletne strani in druge aktivnosti neposrednega trženja.

Šteje se, da uporabnik ob registraciji na spletišče preko profila Trofeja.si daje soglasje za namestitev piškotka in osebno privolitev v uporabo in obdelavo osebnih in drugih podatkov, ki obsega tudi možnost obdelovanja in povezovanja podatkov, razvidnih iz piškotkov, z uporabnikovimi osebnimi podatki, ki jih je posredoval, za namene neposrednega trženja storitev, produktov ali ostalih aktivnosti družbe Poslovni sistem trofeja.si.

V primeru, da spletišče Trofeja.si uporabnika usmeri na spletno stran izven spletišča trofeja, se pravi na spletišče dodatno, uporabnik soglaša z uporabo piškotkov upravljavca, na podlagi katerih bo lahko upravljavec pridobival podatke uporabnika za ovrednotenje uporabe spletne strani, za izdelavo poročil o aktivnostih internetne strani, statistične analize podatkov, analize nakupovalnih navad, oblikovanja pristopa neposrednega trženja na podlagi nakupovalnih navad, za opravljanje nadaljnjih storitev, povezanih z uporabo spletne strani in druge aktivnosti neposrednega trženja.

V primeru, da uporabnik ne želi, da se pri uporabi dodatnega spletišča, uporabljajo piškotki upravljavca, lahko to možnost odkljuka v svojem profilu.

Tipi piškotkov
Nujno potrebni piškotki
To so piškotki, ki so vedno omogočeni in potrebni da so osnovne funkcionalnosti strani mogoče. Vključujejo piškotke, ki omogočajo, da je vaše brskanje po naši strani nemoteno, tudi če med brskanjem obiščete kakšno drugo spletno mesto. Pomagajo, da vaša prijava in odjava poteka nemoteno in gladko hkrati pa pripomore k večji varnosti in je tudi v skladu s predpisi.

Piškotki ki zagotavljajo ustrezne in optimalne funkcionalnosti
To so analitični piškotki, ki nam omogočajo, da izboljšamo funkcionalnosti našega spletnega mesta. Uporabo spletnega mesta spremljajo anonimno. Prav tako nam pomagajo ugotoviti npr. katere izdelke oz. izdelke na spletišču bi vam lahko priporočili po ugodnih cenah. V nekaterih primerih nam ti piškotki pomagajo izboljšati hitrost delovanja oz. vašega brskanja po spletu, pomagajo nam si zapomniti spletna mesta, ki jih uporabljate več ter so nam v pomoč pri povezovanju z vašimi socialnimi omrežji. Z odjavo od teh piškotkov se bo delovanje brskanja po spletišču lahko upočasnilo, oglasna sporočila ne bodo ustrezna hkrati pa se ne boste mogli učinkovito povezovati z vašimi socialnimi omrežji Facebook, Twitter in drugimi.

Oglaševalski piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije, ki pomagajo boljše prilagajanje oglaševanja vašim interesom tako na naših spletiščih, kot na spletiščih izven Trofeja Centra. Pridobljeni podatki so anonimni, kar pomeni, da niso pridobljeni v kakršnikoli povezavi z vašimi osebnimi podatki, ki ste jih morda zaupali na našem spletišču. Z odjavo od teh piškotkov, oglasna sporočila za vas ne bodo ustrezna vašim preferencam.

GOOGLE ANALYTICS

Spletno mesto uporablja Google Analytics, analizo spletnih storitev Googla Inc. ("Google"). Google Analytics uporablja piškotke, besedilne datoteke, ki so shranjeni na računalniku uporabnika in omogočajo analizo uporabnikove uporabe spletnega mesta. Informacije, ki jih ustvari piškotek o uporabi spletnega mesta se običajno prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in se tam shranijo. Ponudnik je omogočil aktivacijo IP anonimnosti na svojem spletnem mestu, tako da je IP naslov uporabnika od Googla znotraj držav članic Evropske unije ali druge države pogodbenice Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru skrajšan. Samo v izjemnih primerih bo celoten IP-naslov uporabnika posredovan na Googlov strežnik v ZDA in šele tam skrajšan. Po naročilu ponudnika uporablja Google te informacije, da ovrednoti uporabo spletnega mesta s strani uporabnika, da za ponudnika sestavi poročila o aktivnosti spletnih strani in da za ponudnika zbira storitve, ki so povezane z uporabo spletnih strani in interneta. IP naslov, ki je bil posredovan v okvirju Google Analytics, ne bo združen z drugimi Googlovimi podatki. Googlovo zajemanje podatkov, ki jih povzročajo piškotki in so vezani na konkretnega uporabnika (vključno z IP naslovom), kot tudi obdelavo teh podatkov lahko uporabnik prepreči tako, da naloži in namesti vtičnik za brskalnik.

Podlaga za to obvestilo je Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012). Piškotek je datoteka, ki se ob obisku spletne strani prenese na računalnik obiskovalca. Ta spletna stran uporablja piškotke zaradi:

 • zagotavljanja pravilnega delovanja,
 • za izboljšanje uporabnikove izkušnje pri uporabi,
 • za lastno analizo vedenja uporabnikov na našem spletnem mestu.

Ko obiščete našo spletno stran, so piškotki preneseni ali odprti, uporabljamo pa naslednje piškotke:

VrstaImeNamenTrajanje
LastniPHPSESSIDOmogočajo delovanje spletnih straniSeja
Lastnicc_cookie_acceptShranjevanje uporabnikove odločitve o uporabi piškotkov1 leto
Lastnicc_cookie_declineShranjevanje uporabnikove odločitve o uporabi piškotkovSeja
LastnisitelngNastavitev jezika1 leto
LastnipossessidSistemski piškotek, nujen za delovanje spletne trgovine1 leto
Facebookreg_fb_gate, reg_fb_ref, wd, highContrastMode, actSocialni vtičnikiSeja
Facebookdatr, locale, _e_0hjQ_0Socialni vtičniki1 leto
Google_utma, ... , _utmzStatistika ogleda stranido 2 leti
YoutubePREF, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC Piškotki se nastavijo ob ogledu youtube video posnetkov.6 mesecev
Youtubeuse_hitboxPiškotki se nastavijo ob ogledu youtube video posnetkov.Seja

 

Za uporabo piškotkov na tej spletni strani se mora obiskovalec strinjati. Kadarkoli pa lahko piškotke odstranite ali onemogočite preko nastavitev vašega spletnega brskalnika.