Blazina za krapa Korda Compac Hybrid Mat

Korda
Šifra: 85590
Item no.: KLUG45

159,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 14,97 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

12 x 14,97 €

6 x 29,29 €

3 x 57,92 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

Korda Compac Hybrid Mat je razvila ekipa Korda kot nedvomno najboljša možna rešitev za odpenjanje rib, ki je danes na voljo. Optimizirano za dobro počutje krapa in zagotavlja, da tudi najživahnejši krap ostane na mestu med odpenjanjem in tehtanjem. Če ciljate na kapitalnega krapa , potem je to nedvomno blazina za odpenjanje za vas.


Vsebuje 70 mm debelo penasto blazinico srednje gostote za vrhunsko zaščito ter blazino. Da preprečite, da bi se ribe premaknile s te blazine za odpenjanje, medtem ko pripravljate na slikanje, so robovi na blazini za odpenjanje oblazinjeni in dvignjeni. Ta podloga je opremljena z vzdržljivo maso iz materiala 600D, ki je običajno povezana le z vrhunsko ribiško prtljago, in ribam prijaznim kompozitnim zgornjim materialom, ki sta bila preizkušena, testirana in izbrana za svojo posebno funkcijo. Odličen dodatek k tej Korda Compac Hybrid Unhooking Mat je žep, v katerega lahko shranite Korda Carp Care Kit, kar pomeni, da je vedno pri roki.


Korda je na to podlogo za odpenjanje vključila 4 pritrdilne točke, ki vam omogočajo, da lahko blazino za odpenjanje pritrdite. Druga prednost teh štirih vogalnih nastavkov za fiksiranje je, da je mogoče Hybrid Unhooking Mat Korda, kadar se uporablja s trakovi Velco in veliko sredinsko zaponko, varno zložiti v položaj, ki je idealen za transport. 

Dimenzije: 125 cm x 85 cm x 14 cm

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)