Boilesi Top Secret Leberknedel 20mm/1kg

Kategorije: Hrana, vabe > Boili
Šifra: 74408

9,90 €
Na zalogi

Mešanica ne vidi niti kapljice vode! Ker smo vsebnost vode nadomestili s čistimi, tekočimi svinjskimi in perutninskimi jetri!

Druga absolutno učinkovita in hkrati aktivna sestavina jetrnega cmoka je moka iz morske plošče, ki v kombinaciji s tekočimi jetri in moko iz perutninskih jeter daje mešanici lepo temno rjavo barvo in odlično aromo.

Hidrolizirane ribje beljakovine se uporabljajo za vodotopnost in so zelo lahko prebavljive. Seveda tu ne sme manjkati dober LT ribji obrok, zato smo se po nekaj testiranjih odločili za kakovosten LT obrok rdečega okuna. Odlična barva in fantastična aroma. Naslednji poudarek jetrnih cmokov je zagotovo okus.

Nismo dolgo razmišljali in smo seveda pograbili svoje police. Legendarni Top Secret okus jeter je OBVEZEN v jetrnih cmokih! Tisti, ki ste tekmovalno lovili v 80. in 90. letih prejšnjega stoletja, točno veste, o čem govorimo. Pogosto kopirano, a nikoli doseženo. Absolutno vroča stvar!

* 20mm/1kg

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)