DUO Fishing Hybrid Jig Head Bay RUF BR HEAD 2/0 7-12gr


5,89 €

Izberite možnost:

Jig trnki DUO Bay RUF BR Head 2/0-12gr
Šifra: 78324Na zalogi
5,89 €
Jig trnki DUO Bay RUF BR Head 2/0-14gr
Šifra: 82927Na zalogi
5,89 €

Posebno zasnovana hibridna jig glava v obliki krogle v obliki puščice iz serije Duo's Bay Ruf deluje popolnoma usklajeno s silikoni Bay Ruf Fish, kar omogoča različno ožičenje in predstavitev vab. Posebna zasnova glave BR zagotavlja tako stabilen vodoravni položaj s fino igro in visokofrekvenčnim trzanjem repa pri enakomerni vožnji, kot tudi okusne strele in drseče stranske gibe s širokim zamahom repa pri uporabi tehnike Darting.


Drugačen učinek je dosežen z vrsto montaže v primerjavi z ravno stranjo silikona, posebne plavuti na glavi pa povečajo učinkovitost vabe, saj jo dodatno stabilizirajo in pomagajo zadržati v ciljni plasti vode. Trnki jig glav Duo Bay Ruf BR so izredno trpežni in dolgi boji z velikimi plenilci niso nobena težava. Poleg tega žica na dnu kavljev zagotavlja enostavno in zanesljivo pritrditev silikona brez nevarnosti enostavne odstranitve. Ta spektakularna japonska vbodna glava je zasnovana posebej za ribolov brancina, vendar je odlična možnost za ribolov v slani ali sladki vodi za različne ribe in z različnimi mehkimi vabami, še posebej, če dodate preprosto rokovanje in njihovo prilagodljivo uporabo.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)