Hlače Delphin CruiserCros 5T


46,95 €

Izberite možnost:

Hlače Delphin CruiserCros 5T S
Šifra: 79180Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
46,95 €
Hlače Delphin CruiserCros 5T M
Šifra: 79181Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
46,95 €
Hlače Delphin CruiserCros 5T L
Šifra: 79182Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
46,95 €
Hlače Delphin CruiserCros 5T XL
Šifra: 79183Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
46,95 €
Hlače Delphin CruiserCros 5T XXL
Šifra: 79184Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
46,95 €

 Vrhnja oblačila nudijo odlično zaščito pred vremenskimi vplivi, vetrom in dežjem. Delphin CruiserCROS 5T je najbolj primeren za pomlad in jesen, ko je vreme nepredvidljivo.


Komplet CruiserCROS je sestavljen iz jakne in hlač, ki ju je mogoče kupiti ločeno, da poiščete pravo velikost vsakega kosa. Vodoodporen material, uporabljen na zunanji plasti, ima vodni stolpec 5000 mm, popolnoma zlepljene šive in je odporen proti vetru. Ti parametri zagotavljajo udobje, ko ga nosite na ribolovu ali pri drugih aktivnostih v naravi.



HLAČE


Ena izmed glavnih prednosti hlač je njihov podaljšan zadnji del za boljšo zaščito spodnjega dela hrbta. Kolenski in spodnji del sta ojačana s črno tkanino, saj sta ti deli najbolj nagnjeni k uporabi. Poleg tega prispeva k elegantnemu dizajnu skupaj z naramnicami, opremljenimi z logotipi Delphin.


Spodnji deli hlač imajo zadrgo in nastavljive naramnice, ki se tesno prilegajo gležnjem ali škornjem. Druga dva žepa na zunanji strani jakne imata nepremočljivi zadrgi, da voda ne vdre vanje.


Priporočamo uporabo posebnega detergenta za pranje funkcionalnih oblačil. Perite na nizki stopnji (max. 30°C), ne zvijajte, ne likajte. Za obnovitev vodoodbojnih lastnosti zunanjega materiala lahko uporabite impregnacijsko sredstvo.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)