Jakna Delphin CruiserCROST 5T


56,95 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 10,44 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

6 x 10,44 €

3 x 20,64 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit

Izberite možnost:

Jakna Delphin CruiserCROST 5T S
Šifra: 79186Na zalogi
56,95 €
Jakna Delphin CruiserCROST 5T M
Šifra: 79185Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
56,95 €
Jakna Delphin CruiserCROST 5T L
Šifra: 79187Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
56,95 €
Jakna Delphin CruiserCROST 5T XL
Šifra: 79188Na zalogi
56,95 €
Jakna Delphin CruiserCROST 5T XXL
Šifra: 79189Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
56,95 €
Jakna Delphin CruiserCROST 5T XXXL
Šifra: 79190Na zalogi
56,95 €

 Vrhnja oblačila nudijo odlično zaščito pred vremenskimi vplivi, vetrom in dežjem. Delphin CruiserCROS 5T je najbolj primeren za pomlad in jesen, ko je vreme nepredvidljivo.


Komplet CruiserCROS je sestavljen iz jakne in hlač, ki ju je mogoče kupiti ločeno, da poiščete pravo velikost vsakega kosa. Vodoodporen material, uporabljen na zunanji plasti, ima vodni stolpec 5000 mm, popolnoma zlepljene šive in je odporen proti vetru. Ti parametri zagotavljajo udobje, ko ga nosite na ribolovu ali pri drugih aktivnostih v naravi.


JAKNA


Notranja stran jakne je opremljena z mrežasto tkanino, ki preprečuje dotik zunanjega materiala s kožo in zmanjšuje potenje. Poleg tega je zelo prijeten na dotik. Na ovratniku je mehak flis, ki preprečuje praske na vratu. V notranjosti je žep z zadrgo, primeren za osebno izkaznico ali druge dragocenosti. Dva druga žepa na zunanji strani jakne imata nepremočljivi zadrgi, ki preprečujeta vdor vode. Zadrge na jaknah so trpežne, glavna zadrga pa je prekrita s kosom blaga, ki preprečuje vodo in veter. Pas je opremljen z vrvico, ki ne prepušča hladnega zraka.

Jakna ima tudi odstranljivo kapuco z dvema vrvicama in zadrgo. Rokavi imajo nastavljive ježke za zapestje in zapestne gamaše za pokrivanje dlani.



Priporočamo uporabo posebnega detergenta za pranje funkcionalnih oblačil. Perite na nizki stopnji (max. 30°C), ne zvijajte, ne likajte. Za obnovitev vodoodbojnih lastnosti zunanjega materiala lahko uporabite impregnacijsko sredstvo.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)