Kapa Delphin BOYAR Trapper Hat

Delphin
Šifra: 68756
Item no.: 101001195

13,90 €
Na zalogi

Kapa Trapper je zasnovana za najhladnejše dneve in noči. BOYAR ima prednosti, ki vam bodo zagotovile toplotno ugodnost v mrzlih zimskih dneh. Oblikovana je v kakšni barvi s črnimi detajli, ki je idealno pokrivalo za ribolov. Vendar pa je zaradi svoje elegantne oblike popoln tudi za ležerne dni. Notranja podloga je iz zelo mehkega in toplega poliestrskega črnega materiala. Na "ušesih" in nad čelom dobi ta material siv odtenek s svetlečim pridihom, ki lepo dopolnjuje celotno zasnovo trapper kape. V spodnjem delu je sponka za pripenjanje pod brado. Nesporna prednost je tudi snemljiva prevleka za usta in nos, zahvaljujoč kateri vam ni treba dihati ledenega zraka v primeru največjih zmrzali.


Material:

Zunanji sloj - 100% akril

Notranja plast - 100% poliester

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)