Klešče Delphin Crimping Climper Pliers

Delphin
Šifra: 59191
Item no.: 830921690

7,49 €
Na zalogi

CRIMPER je praktičen pomočnik za vse ribiče, ki raje izdelujejo ročno izdelane montaže. CRIMPER vam bo pomagal pri izdelavi vseh končnih montaž, ko je potrebna uporaba fluorokarbona ali žice za izdelavo močnih zank. Čeljusti klešč imajo eno širšo in globljo odprtino ter eno plitkejšo. Rig crimp je pritrjen v 6 točkah, saj ima na strani čeljusti vdolbino. Zato vam ni treba skrbeti za njegovo togost, ko lovite krape ali plenilce. Globina stiskalnih čeljusti je 9 mm. Pri skupni dolžini 16 cm so kraki klešč dolgi skoraj 13 cm, zaradi česar je nivo res močan. Ročaj je gumiran za boljši oprijem. Na obeh krakih ročaja sta odprtini za napeljavo vrvice. Roke so v črni in oranžni barvi, tako da so vidne v temi ali v situacijah, ko jih morate zelo hitro najti.

Tehnični parameter:
Dolžina: 16cm
Širina: 5,5cm
Globina čeljusti: 9mm
Teža: 200g

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)