Korda Mini Heli Safe Green KHDGS

Korda
Šifra: 69439
Item no.: KHDGS

7,99 €
Na zalogi

Mini Heli-Safe je manjša, kompaktnejša različica originala in ohranja vse funkcije, ki so pripomogle k temu, da je bil tako uspešen ... in še nekaj več.

Deluje popolnoma enako, kar je bilo revolucionarno, ko je Heli-Safe prvič prišel na trg. Ribiče smo lahko opremili s helikopterskim ribolovom, vendar z možnostjo izgube povodca, ko se riba zatakne. To je velika prednost pri ribolovu v bližini plevela ali grmovja ali pri uporabi nastavitev, kot je Chodova oprema.

S Heli-Safe je ribolov s helikopterjem hiter in učinkovit, preprosto pritrdite vrvico na sistem, izdelek pa bo naredil vse ostalo, saj bo vrvico sprostil takoj, ko bo vrtljivi terminal pritisnil na vrh Heli Safe. Od takrat je tehnologija napredovala in uspelo nam je narediti sistem veliko manjši, zaradi česar ni le manj viden na morskem dnu; ampak tudi zmanjša svoj zračni upor, hkrati pa izboljša razdaljo pri metanju na ekstremne razdalje; in tudi zmanjša možnosti, da bi se med borbo zapletel v travo ali ovire, ko je vodstvo izgubljeno.

Poleg večje kompaktnosti je največja razlika v primerjavi z originalom ta, da so na voljo tri možnosti nastavitve; klasični, ki omogoča, da se svinec sprosti takoj, ko pride do pritiska na zgornji del Heli-Safe; tista z rdečo vzmetjo, ki zahteva bistveno večji pritisk za izgon svinca in je popolna v situacijah, ko morate svinec izpustiti le občasno v jezerih, dokaj brez plevela in ovir; in končno tisto, ki popolnoma onemogoča izgon svinca z uporabo plastične ovratnice kot v originalni izvedbi.

Mini Heli-Safe ima polovično vrtljivo velikost 11 in se lahko uporablja tudi z vodilnim jedrom. Kljub manjši velikosti je neverjetno močan in lahko prenese uporabo katerega koli od svincev v naši ponudbi, tudi pri metanju na ekstremne razdalje. OPOMBA: Mini Heli-Safe ni združljiv z voditelji Dark Matter ali Heli-Safe Tubing Kit.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)