Korda PTFE Spinner Swivel XX 11 KMW014

Korda
Šifra: 78817

6,99 €
Na zalogi

Kot pove že ime, je eden glavnih principov vrtavke, da se trnek prosto vrti in zatakne v krapova usta. Bolj svobodno kot se kavelj vrti, večja je verjetnost, da se bo zataknil, in prav to počne PTFE Spinner Swivel.

Ta različica je popolna izbira za vsakogar, ki želi manj kovinskih del na svojih spinner napravah. Z opustitvijo kovinskega obroča kot dela vrtljivega dela je manj opazen. To vrtljivo orodje velikosti 11 je bilo zasnovano posebej za to opremo in se lahko uporablja z različnimi materiali za kljuke, tako kot pri naši standardni različici pa je mogoče kavelj enostavno dodati ali odstraniti z "lopa" na drugem koncu, ki ga nato pokrijete s Kickerjem, da bo vse varno na mestu. Politetrafluoroetilen (PTFE) ima enega najnižjih koeficientov trenja med vsemi trdnimi materiali, zaradi česar je popoln za prevleko vrtljivih cevi, saj zmanjša vse trenje med cevjo in očesom.

Različica XX je posebej zasnovana za uporabo z večjimi kavlji, kot sta 1s in 2s. Imajo debelejšo žico kot prvotna različica in jih je treba uporabljati skupaj z novimi XL Kickers, ki se tesno prilegajo trnku in večjemu očesu večjega trnka. Prodajajo se v pakiranjih po deset, na voljo pa je tudi obročna vrtljiva različica.

  • Manjša obraba kovine
  • Brez priloženega prstana
  • PTFE prevleka za manjše trenje
  • Preprosto dodajte ali odstranite kljuke
  • Deset kosov
  • Na voljo je različica XX
1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

5,0

(1 mnenje)
100% kupcev priporoča (1 od 1)
100%
0%
0%
0%
0%
  • Potrjen nakup: Korda PTFE Spinner Swivel XX 11 KMW014 1. julij
    Avtor je želel ostati anonimen