Koš za Podmetalko Delphin Nylon 50x40-60x50cm


20,90 €

Izberite možnost:

Koš za Podmetalko Delphin Nylon 50x40cm
Šifra: 84519Na zalogi
20,90 €
Koš za Podmetalko Delphin Nylon 60x50cm
Šifra: 84518Na zalogi
23,90 €

NYLON VARIO je lebdeča podvozna mreža iz serije Atoma Floaty. Edinstvenost te brezhibno izdelane podvozne košare je v netradicionalni konstrukciji najlonske mreže, kot tudi v možnosti prilagajanja kota košare glede na sedežno oporo. Največja moč in vzdržljivost sta glavni lastnosti najlonske mreže. Ustvari veliko manj odpornosti v primerjavi z običajnimi mrežami. Uporaba podvozja med ribolovom je veliko lažja in priročnejša. Najlonski material ne vpija in ne prenaša neželenih vonjav, suši pa se v kratkem času. Kotno nastavljiva navojna povezava prav tako izboljša udobje. Uporabniku omogoča nastavitev košare pod katerim koli kotom glede na sedežno oporo. Tako je lažje loviti ribe tudi na težje dostopnem terenu ali na strmih bregovih.

Košara se popolnoma prilega lahki seriji sedežnih opor ATOMA, vendar se zaradi univerzalnega navoja prilega večini sedežnih opor, ki se prodajajo na trgu.

Tehnični parametri:

Velikost očesa: 8 mm x 8 mm

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)