Kovček Meiho Versus VS-3070 Black


46,90 €
Na zalogi

Versus VS-3070 je vrhunski plastični kovček za vaš ribiški pribor in potrebščine. Ta velik kovček ima dva prostora za shranjevanje z več predelki in pregradami. Zgornji del pokrova je plitvejši in ima 12 odstranljivih pregrad. Ta del je odličen za majhne ribiške vabe, trnke, uteži in pribor. Spodnji del ohišja ima 4 odstranljive pregrade in je odličen za večje predmete, kot so vrvice, koluti, velike vabe in drugi predmeti. Oba dela se zapreta s pritrjenim pokrovom na tečajih, ki bo zagotovo ostal zaprt zaradi dveh močnih zapiralnih zapahov. VS-3070 je torbica v stilu aktovke in je opremljena z udobnim ročajem za prenašanje, ki omogoča čim lažji transport. 


* 380 x 270 x 120mm

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)