Krmilnik Matrix Pellet Feeder 28g Small

Matrix
Šifra: 83589
Item no.: GFR233

3,29 €
Na zalogi

Izmenljivi krmilnik za pelete Matrix je tukaj! Teža tega krmilnika je nameščena spredaj. Ta struktura podpira natančnost pri metanju.

Zamenjate lahko tudi mini inline stem in košaro za hranjenje. Opremljen tudi s hitro zamenljivo podajalno kroglico. Razvit je bil tako, da se peleti in vabe ne sprostijo takoj ob udarcu ali pri ribolovu v globoki vodi. To pomeni, da se vaša hrana ne raztopi takoj in lahko dlje časa izžareva svoj privlačen učinek.

Druga prednost je, da se vaša vaba za trnek zaradi notranje cevi drži blizu napajalne košare. To pomeni, da bo vaš naslednji ulov pritegnila hrana, ki jo položite v napajalno košaro, in ga boste lažje ujeli, ker je vaš trnek blizu vabe.

Teža: 28g

Barva: Trans kaki



1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)