Nastavek za stol Delphin F.Holder Easy / Art.: 101001475

Delphin
Šifra: 67714

19,90 €
Na zalogi

EasyARM je dolga podajalna roka, ki služi kot opora palicam med ribolovom. Ima standardni navoj in priključek z navojem večjega premera. Posledično se vsak standardni nosilec palice "prilega" tej roki. Roka ima ročaj s spremenljivim premerom 25, 30 in 36 mm, zaradi česar je idealen za večino podajalnih stolov na trgu. Prednost ročaja je tudi v tem, da je opremljen s sponko, tako da ni treba vedno vzeti celotnega sistema s stola. Preprosto odklenite zaponko in izvlecite ramo, medtem ko ostane oprijem na stolu pripravljen za naslednji ribolov. Druga prednost tega ročaja je, da ustreza več izdelkom iz serije ATOMA. Zahvaljujoč temu lahko držala in roke po potrebi spremenite, ne da bi morali odstraniti celotno držalo. EasyARM se s svojo zasnovo uvršča med osnovne roke, kljub temu pa ponuja odlično stabilnost med ribolovom.

Tehnični parametri:

  • Skupna dolžina: 120 cm
  • Premer: 16 mm
  • Premer ročaja: 25,30,36 mm
1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)