Palica Black Cat Black Passion G2 Allround 2,70m/600g

Šifra: 85592

59,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 10,98 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

6 x 10,98 €

3 x 21,72 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

Priljubljena serija palic Black Passion je bila nadalje razvita in zdaj vstopa v drugo generacijo. Palice Black Passion G2 so opremljene z zelo tankim, a ultra močnim blankom in nudijo optimalno palico za vse situacije sodobnega ribolova soma z zelo ugodnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo. To serijo palic ne bodo vzljubili samo novinci, izkušeni ribiči soma bodo cenili tudi močne blanke palic G2. Kakovosten nosilec koluta je primeren za velike modele kolutov ali kolutov, močan Duplon ročaj pa zagotavlja čvrst oprijem pri rokovanju s palico in med bojem. Vodila serije palic Black Passion G2 so zasnovana za najtežje zahteve in ribolov s pleteno vrvico ter omogočajo uporabo koluta ali koluta za zamet.

  • VSEBODNA VREDNOST ZA DENAR: Serija palic Black Passion G2 pokriva vse situacije in navdušuje z ugodnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo.
  • ZANESLJIVO: Serija palic Black Passion G2 je popoln partner na reki ali jezeru.
  • ZABAVA V BOJU IN REZERVA MOČI: Uravnotežene prazne parabolike omogočajo ribiču, da se zanesljivo bori s somi vseh velikosti.
  • Dolžina: 270cm / Akcija: 600g / Teža: 389g / Transport: 140cm
1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)