Palica Black Cat Passion G2 Long Range 3,30m/600g

Šifra: 85594

69,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 12,81 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

6 x 12,81 €

3 x 25,34 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Ni na zalogi

Ste pripravljeni na naslednjo generacijo ribolova soma? Black Cat Black Passion G2 Long Range 330 cm 600 g je optimalna palica za vse sodobne aplikacije. Z izjemno tankim, a neverjetno močnim Powerblankom vam ponuja izjemno zmogljivost po neprekosljivem razmerju med ceno in zmogljivostjo.

Black Passion G2 ni priljubljen le med začetniki, ampak tudi izkušeni ribiči soma cenijo močno in zanesljivo palico. Visokokakovosten nosilec koluta je primeren za vse velike modele kolutov, močan Duplon ročaj pa zagotavlja trden oprijem pri rokovanju in boju. Robustna vodila so kot nalašč za uporabo s pletenimi vrvicami in omogočajo uporabo tako kolutov s fiksno navitjem kot množilnikov.

Z Black Passion G2 ste dobro opremljeni, ne glede na to, ali ste na reki ali jezeru. Uravnotežena prazna parabolika zagotavlja varen boj v bojih s somi vseh velikostnih razredov.

Naročite Black Cat Black Passion G2 Long Range 330 cm 600 g in izkusite novo dimenzijo ribolova soma!

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)