Palica DAM Spezi Stick II Picker 2,70m/20-50g

DAM
Šifra: 77503

45,90 €
Ni na zalogi

Palice DAM Spezi Stick II so zadnja generacija ene najbolj priljubljenih in uspešnih serij palic DAM vseh časov. Palice DAM Spezi Stick II so izdelane s popolnoma novim karbonskim blankom, z veliko boljšo akcijo, manjšim premerom in manjšo težo ter z modernejšimi in vitkimi vodili. Zaradi svežega in modernega dizajna z ekskluzivno karbonsko prazno površino je serija Spezi Stick II močna naslednica. Tudi po vseh izboljšavah, ki smo jih naredili, so palice Spezi Stick II na voljo po zelo ugodni ceni in pokrivajo vse tehnike ribolova v sladki vodi. Za jasno identifikacijo različnih palic in lažjo dodelitev je posamezna ciljna riba natisnjena neposredno na vzorcu palice.

* Dolžina: 270cm / Akcija: 20-50g / Teža: 248g / Transport: 141cm

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 30€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)