Palica Delphin Etna E3 3,60m/3,00lb/2Delna

Delphin
Šifra: 57690

59,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 10,98 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

6 x 10,98 €

3 x 21,72 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Ni na zalogi

Delphin ETNA E3, na voljo v bordo rdeči barvi, je tretji naslednik najuspešnejše Delphinove serije krapovih palic. Poskušali smo obdržati vse funkcije, zaradi katerih so te palice prodajna uspešnica, a kljub temu smo dodali tudi nekaj povsem novega, da še bolj potiskamo raven kakovosti, zanesljivosti in užitka v ribolovu. To je glavna ideja razvoja tehnologije Delphin 2Power. Ta tehnologija je sestavljena iz dveh podsegmentov, PowerWrap in PowerJoin. Oba segmenta sta bila uporabljena za vsak model serije ETNA E3. Tehnologijo PowerWrap boste opazili takoj po prvem stiku s palico. Gre za dodatno navijanje ogljikovih trakov po celotni dolžini slepega stena, ki je prispevalo k pomembnemu povečanju trdnosti in odpornosti, ko se palica preobremeni. V praksi to pomeni znatno povečanje življenjske dobe palice in pomaga zmanjšati škodo slepega prostora, ki jo povzročijo uporabniki. Sekundarni vidik tega karbonskega ovoja je privlačen videz strukturiranega slepca v kombinaciji z EVA gumijastim ročajem FullShrink ustvarja popolnoma drsno površino. Poleg tega je v hladnem vremenu v primerjavi s prejšnjo generacijo serije Etna z deljenim ročajem veliko toplejše. PowerJoin ni tako presenetljiva podrobnost kot ovoj, ima pa pomembno vlogo pri prevzemu praznine. Vključuje majhen kovinski obroč na koncu vsakega spoja, kar znatno zmanjša poškodbe slepega materiala.
Kljub vsem prizadevanjem, da bi slepilo postalo trše, smo si prizadevali tudi za to, da bi bilo prazno vitkejše in zdaj lahko potrdimo, da so prazne plošče ETNA najtanjše v svojem razredu. Slepe površine ohranjajo svoje nadpovprečno odlične sposobnosti igranja in igranja rib v kombinaciji s paraboličnim delovanjem.
Slepi deli so opremljeni z visokokakovostnimi in lahkimi vodili SiC, ki zagotavljajo nemoteno vodenje ribiške vrvi.
E3 ima tudi modele, ki jih še niste videli v naši ponudbi.

* Dolžina: 300cm / Akcija: 3,00lb / Teža: 270g / Transport: 154cm

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)