Palica Delphin Legia Feeder 3,60m/120g

Delphin
Šifra: 42119

64,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 11,90 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

6 x 11,90 €

3 x 23,54 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Ni na zalogi

Kot že ime pove, je to naslednik uspešne prve generacije podajalne palice Delphin LEGIA. Pri ustvarjanju obeh smo se odločili prisluhniti vašim opažanjem in nova Legia je palica, ki jo lahko uvrstimo še višje. Tako kot prejšnja različica je tudi ta model zgrajen na popolnoma paraboličnem 24T surovcu. To zagotavlja odlične mehanske lastnosti, dolgo življenjsko dobo in zelo prijeten prijem. S prilagajanjem stožca blanka nam je uspelo doseči celo tanjši blank! Spremenili so se tudi premeri oči, tako da je mogoče pri metu dosegati še boljše rezultate. Pri tem vam bodo pomagali tudi izčiščeni nasveti. Priložena sta 2 kosa steklenega ogljika (UL in L) in 1 kos ogljika (srednji).
Druga sprememba je prekritje trnastih spojev palice z dodatno plastjo 3K karbona, ki spoje še dodatno utrdi, a zaradi svoje fleksibilnosti ti spoji pri upogibanju ne delujejo tako togi, kar je nesporna prednost.
Verjetno najbolj presenetljiva sprememba, ki takoj pade v oči, je prehod z deljene ročice na polno. Po eni strani nam je to omogočilo uporabo sedla DPS, ki je lahko opremljeno tudi z koluti z večjo nogo, po drugi strani pa nam je omogočilo spremembo sestave ročaja. Po novem je ta nerazdeljeni ročaj večinoma izdelan iz udobne EVA pene, vendar je na začetku in koncu trpežna in prijetna gumijasta zamaška.

Model 360cm/120g
Število delov: 3
Premer surovca ​​nad ročajem: 14,2 mm
Število vbodov: 13
Transportna dolžina: 126,5 cm
Teža: 230g
Ročaj: EVA pena + gumijasta pluta
Dolžina ročaja (od dna palice do središča sedla): 47 cm
Premer konice: 3,35 mm

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)