Palica Delphin Taiga NXT Tele 3,60m/3,00lb

Delphin
Šifra: 85120

47,90 €
Ni na zalogi

Popolnoma prenovljen model kraparske teleskopske palice, ki temelji na uspešni seriji TAIGA. Naslednik z imenom NXT je združil vse odlične lastnosti svojega predhodnika z več tehnološkimi izboljšavami in novim ekskluzivnim dizajnom. Palico že na prvi pogled zaznamuje vinsko rdeč blank, ki je zelo močan in ob izvleku posameznih delov ustvari odlično delovno celoto s polparaboličnim delovanjem. Zahvaljujoč temu vam ni treba skrbeti, da bi se pri metu "nagnili" v palico, prav tako ne bo problem niti pri spopadu z velikimi krapi. Vsi izvlečni deli so opremljeni z zelo močnimi očesci s polnilom SIC. V primerjavi s predhodnim modelom pa so popolnoma črni, kar nedvomno povečuje privlačnost modela NXT. Zanimiv oblikovni element je tudi navitje, ki je narejeno z barvanjem v predelu ročaja in nad držalom koluta. Sam ročaj je deljen, na začetku in tudi na koncu pa je na otip zelo prijetna EVA pena, ki se odlično prilega vsaki dlani. Seveda ima model TAIGA NXT odlične transportne dimenzije, značilne za teleskopske palice, ki so v tem primeru združene tudi z odlično kvaliteto po razumni ceni.

Model: 360cm /3.00lbs/
Število delov: 8
Premer blanka nad ročajem: 19 mm
Število ušes: 7
Transportna dolžina: 79 cm
Teža: 290g
Ročaj: deljen, EVA pena
Dolžina ročaja (od dna palice do sredine sedeža): 59 cm

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)