Palica Delphine -Long Shot Feeder- 3,60m/120g

Delphin
Šifra: 54098

69,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 12,81 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

6 x 12,81 €

3 x 25,34 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Ni na zalogi

Palica, katere ime neposredno vzbuja cilj. Dolgi meti in natančni zadetki na vnaprej določeno lokacijo so brezkompromisni Long Shot. Ta izjemna palica za feeder ribolov iz  Delphina je zasnovana za velike vodne površine ali velike reke. Vendar se ne bo izgubil niti v manjših vodah, kjer spet prevladuje. Palica je trša, zgrajena je na 3,5-kilogramskem sklepu, kar je opazno že pri prvem oprijemu. Oči so večje od klasičnih podajalnih palic tako na delih kot na samih konicah. Seveda je na palici še več. 2 kosi trdote steklenih vlaken Srednja in 2 kosa trdote ogljika. Na splošno palica obsega 4 konice, nameščene v trpežnem ohišju. Ročaj palice je izdelan iz pene EVA in je razcepljen, kar med drugim pomeni tudi enostavno vzdrževanje. Obe varianti imata telo, sestavljeno iz 3 delov in ločenega vrha.

* Dolžina: 360cm / Akcija: 120g / Teža: 245g / Transport: 125cm

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)