Palica Delphine Opium Feeder V2 Shrink 3,60m/80g

Delphin
Šifra: 57018

69,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 12,81 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

6 x 12,81 €

3 x 25,34 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Ni na zalogi

Druga, izboljšana različica priljubljenih podajalnih palic OPIUM, ki je v kratkem času osvojila srca vseh ljubiteljev drobnega vrha. Na 30T karbonski odeji smo zgradili zelo vitko, a močno palico kategorije Light, ki se pri uporabi tankih ploščic kljub izredno tanki vodi v boj proti še večjim ribam. Odeja je opremljena s preverjenimi ušesci vodilne ameriške blagovne znamke SEAGUIDE.

Pri lovu z OPIUM V2 boste uživali v njegovem polnem paraboličnem delovanju, vendar se zaradi uporabljene slepe odeje nanj 100% lahko zanesete. Vizualno je palica zelo podobna predhodniku, dodali pa smo nekaj podrobnosti, ki jo popeljejo na višjo raven.

Za ročaj smo uporabili trpežni gumijasti CORK, velik del pa je prekrit s prijetno NEO-FOAM v črni barvi. Karakter razkošja dopolnjuje sedlo FUJI. Zgoraj je okrašen ročno pleten vzorec na karbonskem traku. Spoji posameznih delov so ojačani s kovinskimi obroči.

* Dolžina: 360cm / Akcija: 80g / Teža: 228g / Transport: 126cm

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)