Palica Guru N-Gauge Specimen Dual Tip 12ft/1,5-1,75lb


129,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 12,16 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

12 x 12,16 €

6 x 23,80 €

3 x 47,06 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit

Izberite možnost:

Palica Guru N-Gauge Specimen Dual Tip 12ft/1,50lb
Šifra: 75646Na zalogi
129,90 €
Palica Guru N-Gauge Specimen Dual Tip 12ft/1,75lb
Šifra: 75647Na zalogi
129,90 €

Palice Guru N-Gauge Specimen so zelo vsestranska serija, zasnovana za specializirane ribiče, ribiče in ribiče, ki ciljajo na naravne in komercialne vode.

Ta najnovejša serija je bila razvita s karbonom z natezno trdnostjo 30 in 40 ton za ustvarjanje progresivnega delovanja moči, kar pomeni, da se palice upognejo po celotnem blanku in postopoma pridobivajo večjo moč, ko se palice bolj upognejo – kot nalašč za igranje velikih rib. Poleg tega delovanja palice ostanejo lahke, dobro uravnotežene in izjemno udobne za uporabo. Vodila proti zapletanju SEA-GUIDE z ozkimi cirkonijevimi obroči drastično zmanjšajo tveganje, da bi se tanke enobarvne in pletene vrvice med zamahom "razkrile" na vodilu za zadnjico.

Naše tri palice z dvojno konico v razponu 1,5 lb in 1,75 lb so popolne za ribolov s podajalnikom in plovcem na rekah in stoječih vodah. Vsaka palica z dvojno konico ima cevast vrh z gladkim progresivnim delovanjem, ki je primeren za ribolov s plovcem in ribolov s podajalnikom. Zgornji del tulca je opremljen z dvema dodatnima karbonskima tulcema, uravnoteženima s testno krivuljo vsake palice, ki je primerna za vsa feeder dela na naravnih in komercialnih prizoriščih

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)