Palica Palica Penn Battalion Solid Tuna 6,6ft/30-60lb


149,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 14,04 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

12 x 14,04 €

6 x 27,46 €

3 x 54,30 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

PENN® Battalion Solid Tuna Broumé je posebej zasnovan za viseči ali broumé ribolov velikih tunov. Palice so bile ustvarjene s paraboličnim delovanjem, ki poskrbi, da se v boju s pošastnim tunom ne boste prehitro utrudili. Edinstvena tehnologija Solid Spiral Armor uporablja spiralno oblikovana vlakna v blanku, kar ustvari blank z nikoli videno močjo v karbonski palici. EVA ročaj visoke gostote zagotavlja trden in varen oprijem med borbo. Pri izbiri vaše tuna broumé palice imate možnost za lowrider vodila, pri modelu LR. Ta vodila so za običajne ribiške kolute. Model, označen s K, je K-frame vodila in je narejen za fiksne kolute. Tako lahko izberete palico za slog ribolova, ki vam je ljubši.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)