Palica Penn Regiment III Boat Travel 20-30lb

Penn
Šifra: 82333

136,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 12,82 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

12 x 12,82 €

6 x 25,08 €

3 x 49,60 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

4-delna potovalna palica PENN Regiment III je zasnovana posebej za potujoče ribiče. Zaradi 4-delne konstrukcije imajo kratko transportno dolžino, da se prilegajo v kovček. Prihajajo tudi v posebni cevi iz trdega ohišja Cordura, ki jih ščiti med prevozom. Izdelani so iz 30-tonskega karbonskega blanka v kombinaciji s tehnologijo SLS3, kar ima za posledico nizko težo in tanek premer z neverjetno močjo. Zasnovani so tako za braid kot mono vrvico in so opremljeni z najboljšimi vodili SeaGuide. Zaradi občutljive konice so odlični za spin ribolov, zaradi moči, ki prihaja iz srednjega in zadnjega dela, pa je zaloge moči dovolj. Torej, če iščete popolno in super stabilno vsestransko palico s kratko transportno dolžino - Regiment III Boat Travels je prava stvar za vas!

Visokomodulni 30T karbonski blank

  • SLS3 prazna konstrukcija
  • SW-fiksni obroči SeaGuide
  • Ergonomski ročaji EVA visoke gostote
  • Gumijasta končna kapica
  • Trda torbica iz cevi Cordur
1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)