Palica Savage Gear SGS6 Ika&Jig 2,03m/100g

Savage Gear
Šifra: 85856
Item no.: 74946

179,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 16,84 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

12 x 16,84 €

6 x 32,95 €

3 x 65,17 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

Savage Gear SGS6 IKA & Jig Trigger palice so bile posebej zasnovane za sodoben stil navpičnega ribolova lignjev, z zelo lahkim priborom in Ika kovinskimi jigi za lignje.

Ribiški slog Ika Metal je na Japonskem razširjena tehnika čolna, ki cilja na vse vrste glavonožcev (lignje, sipe in lignje s širokim repom). Čeprav gre za novo tehniko v Sredozemlju, so ljubitelji ribolova lignjev sprejeli ta tehničen, a hkrati učinkovit način ribolova svojega najljubšega ulova. Ika Metal je slog ribolova, pri katerem mora ribič dati življenje svojemu Ika jigu z dolgim ​​padcem in počasnim nagibom, tako kot bi lovil s počasnim jiggingom. Savage Gear je razvil tehnično serijo palic SGS6, izdelano izključno za tehniko Ika Metal.

Te palice zagotavljajo popolno zmogljivost vboda z minimalnimi težavami pri trganju in vam bodo brez konca izboljšale vaš ribolov lignjev. Te palice se lahko uporabljajo tudi z mikro jigi in majhnimi jigi za ultralahke jigginge – slog, ki je popoln za skuše, orade, tunje in mnoge druge vrste.

Pri izdelavi palic SGS6 Ika Metal se je Savage Gear poleg uporabljenih visokokakovostnih materialov osredotočil na element funkcionalnosti, ki ga dokazuje dolžina 6,8 čevljev (203 cm), dolžina, ki bo ribiču olajšala izvajanje Premiki Slow Pitch in Long Fall. Savage Gear je izdelal palico, ki je zelo občutljiva, vendar z zalogo moči v blanku, ki bo ribičem prenesla občutek že najmanjšega dotika, od majhnih ali brez apetita glavonožcev, vendar bo na čoln prinesla tudi velike velikosti. lignji.

Tehnične lastnosti

  • Vodila Fuji SiC K iz nerjavečega jekla
  • Fuji nosilec koluta
  • Zmerno hitro delovanje
  • Izjemno občutljivi delikatni odrezki
  • Toray 40T carbon
  • Visokokakovostni EVA ročaji
  • Deluxe torbe za palice
  • V kombinaciji z Baitcasting kolutom
1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)