Palica Sonik Herox Spod&Marker 12Ft

Sonik
Šifra: 84564
Item no.: AC0100

64,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 11,90 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

6 x 11,90 €

3 x 23,54 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

Pri Soniku poznamo karbonske konstrukcije od znotraj navzven in iščemo najboljše možne materiale po najboljših cenah po vsem svetu. Rezultat tega obsežnega truda, združenega z našim znanjem in izkušnjami pri oblikovanju nekaterih najboljših kraparskih palic, je rezultat HEROX. Serija HEROX je vitkejša, lažja in hitrejša od vseh svojih predhodnikov v tej cenovni kategoriji.   Progresivna moč daje tem palicam resnično večrazponsko zmogljivost za metanje Spombov in raket na velike razdalje. Prileganje in končno obdelavo smo ohranili poenostavljeno in elegantno v slogu blagovne znamke SONIK s popolnimi ročaji iz skrčljive folije, zatemnjenimi priključki, tankim sedežem koluta DPS17 in diskretnimi zelenimi konicami HEROX. Vsekakor izredna spod palica, katera vas ne bo utrudila tudi po dolgem metaju raket na velike daljave.

 

  • Tanek, lahek eleganten črni karbonski blank
  • Progresivno ulivanje s super hitrim vračanjem konice
  • Super lahka črna vodila M-SERIES DL
  • Trden keramični obroč proti lomljenju
  • 17-milimetrski črni DPS kolutni nosilec za vse velike kolute
  • Črna anodiziran zaključek palice z lasersko vgraviranim logotipom 'S'
1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)