Palica Sportex Exclusive Method Feeder 3,70m/10-40g


-55%
289,90 € 130,45 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 12,26 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

12 x 12,26 €

6 x 23,98 €

3 x 47,43 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Ni na zalogi

Vitka podajalna palica z visoko zmogljivostjo in majhno težo. Blank se izkaže kot tipičen Sportex, saj zagotavlja natančne mete na tarčo in preprečuje, da bi se trnek izrezal, ko lovite najbolj divjega krapa. V paketu so trije krmilni konci.

SPORTEX - METHOD Feeder palice
Ekskluzivna palica za stoječe in tekoče vode

Serija feeder palice, ki pokriva vsa področja klasičnega ribolova z obale na stoječi ali tekoči vodi. Visokokakovostna očesa SIC na tankem blanku omogočajo enostavno premikanje vrvice za dolge mete. Zelo hitre palice s hitro reakcijo in lastnostmi, s katerimi se lahko brez težav spopadete tudi z velikimi ribami v močnem toku.

Moč za dolge mete

SPORTEX feeder palice a>Transportna dolžina: 189cmTeža: 178 gŠtevilo očes: 16kosŠtevilo delov: 3kosTeža odlitka: 10-40gParametri - 360cmLahke, vitke z edinstvenim dizajnom. Naše nove feeder palice spadajo v standardno opremo vsakega nadobudnega ribiča. Te palice, izdelane z optimizirano tehnologijo HM ogljikovih vlaken, so hitre reakcije in visoko specializirane za prikazovanje tudi najšibkejših udarcev. Trdna in odlično uravnotežena je odlična za vse vrste ribolova z obale - od malega pločnika do orade, karasa ali celo velikega krapa.
Posebne hranilne palice za velike in majhne vode

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)