Palica Sportex Xclusive Float XT 360/20-40g

Sportex
Šifra: 84861
Item no.: 138368

199,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 18,71 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

12 x 18,71 €

6 x 36,61 €

3 x 72,41 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Ni na zalogi

Doživite vrhunsko ribiško izkušnjo z našo najnovejšo serijo Xclusive Float XT. Palica izdelana za zahtevne ribiče, ki iščejo izredno hitro palico, z veliko moči in izjemno občutljivostjo. Ta serija palic postavlja nove standarde v svetu ribolova s ​​plovcem. Hitrost blanka omogoča natančne in izjemno dolge mete, tako da lahko vržete plovec točno tam, kjer želite. Poleg tega vam edinstvene lastnosti pospeševanja omogočajo hiter zateg takoj, ko riba ugrizne, in zagotavljajo natančen nadzor nad borbo. Ta palica, opremljena z impresivno močjo, lahko samozavestno postavi na tehtnico tudi večje ribe. Poleg svojih izjemnih lastnosti ponuja ta serija palic tudi sodoben dizajn, ki bo marsikomu pritegnil pozornost. Kakovosten material in skrbna izdelava zagotavljata prijeten občutek in estetski videz. Ne glede na to, ali ste izkušen ribič ali šele začtnik, vas bodo te plovne palice vsekakor navdušile.

Dolžina: 3,60m

Deli: 3

Transportna dolžina: 125cm

Akcija: 20-40g

Teža: 203g

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)