Palica Tailwalk SSD Rize Shooter S910H

TAILWALK
Šifra: 75726

319,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 10,89 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

36 x 10,89 €

24 x 15,64 €

12 x 29,94 €

6 x 58,57 €

3 x 115,85 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

Tailwalk ustvarja nove standarde pri ribolovnih stilih Shore Plugging in Shore Jigging. Serija palic Tailwalk Rize Shooter lahko uporablja različne šobe za obrežje, pa tudi čepke, kot so Diving Stick Baits, Poppers, Sinking Minnows, Sinking Pencils itd. Z eno palico lahko uživate v obeh stilih ribolova.

Zmogljivi blanki z visoko pretržno trdnostjo in nastavitvijo močnih vodil bodo ribiču pomagali pri težkih spopadih na obali. Od zadka do dela slepcev je Tailwalk vlil moč, vendar je konica razmeroma mehka. Zaradi mehke konice lahko ustvarite boljše delovanje jigov, pravo potapljanje in mehurčkasto pokanje čepkov.

Ravnovesje teže palice je bilo prilagojeno z aluminijastimi deli na oprijemu, vendar ne čutite teže močnega blanka. Dobro uravnotežene palice Rize Shooter dajejo oster občutek pri metu in zmanjšujejo utrujenost ribičev, ki ves dan veliko mečejo in mečejo daleč.

Palici MH in H sta bili zasnovani za običajni Shore Jigging & Plugging.

S100MH je srednje težka spinning palica za Light Shore Jigging in Light Shore Plugging. Je palica za dolge mete in ima gibljiv del konice za prenašanje teže vabe med metanjem. Poleg tega je izdelan z zelo močnim zadnjičnim delom za obvladovanje nepričakovano velikih rib. Njegova dolžina je idealna za skalnate morske obale.

  • Ciljne vrste: skuša, jantar, Mahi Mahi, španska skuša, brancin, iverka
  • Vabe: kovinski jigi, popperji, potapljaški svinčniki, potapljajoči se svinčniki, potapljajoči se svinčniki
  • Ukrep: Redno

S910H je palica za vrtenje v težkem razredu za lahek džigging z obale in lahek džigging z obale. To je najmočnejši model v seriji. Opremljene so s prilagodljivim delom konice, da prenesejo težo vabe pri metanju, in zelo močnim zadnjim delom, da se spoprimejo z nepričakovano velikimi ribami.

  • Ciljne vrste: Amberjack, Mahimahi, španska skuša
  • Vabe: kovinski jigi, popperji, potapljaški svinčniki, potapljajoči se svinčniki, potapljajoči se svinčniki
  • Ukrep: Redno

Tehnične lastnosti

  • Vodila za obroče Fuji SiC: Vsa vodila so Fuji SiC
  • Fuji All Double Foot Vodila: Vsa vodila modelov MH in H so dvojna vodila. Od konice do sedeža koluta so vodila LKWSG, ki so lažja od vodil z dvojno nogo
  • Zadnji ročaj: Aluminijasti deli so vgrajeni v zadnji ročaj kot balanserji. Povečajo hitrost nihanja in pri metu ter omogočajo daljše mete.
  • Dolžina:305cm / Akcija: 85g / Teža: 279g / Transport: 155cm
1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)