Peleti Van Den Eynde RS Expander 4,5-6,0mm/600g


5,99 €

Izberite možnost:

Peleti Van Den Eynde RS Expander 4,5mm/600g
Šifra: 83842Item no.: 00102Na zalogi
5,99 €
Peleti Van Den Eynde RS Expander 6,0mm/600g
Šifra: 83843Item no.: 00103Na zalogi
5,99 €

Van Den Eynde RS Expander je visokokakovostna gred, zasnovana posebej za ribolov bele ribe. Ta edinstvena vaba temelji na revolucionarni tehnologiji ekspander peletov, zaradi česar je privlačna za široko paleto sladkovodnih rib.

Ta hrana ima mehko, porozno teksturo, ki omogoča uporabo na različne načine. Lahko se lovi kot vaba za trnek, metodna mešanica ali doda vabam. Odvisno od pogojev ribolova in osebnih preferenc ribiča. RS Expander je idealen za uporabo v kombinaciji s fiksno palico, feederjem ali match palico.

Pomembna lastnost RS Expanderja je njegova odlična absorpcijska sposobnost, ki mu omogoča hitro vpijanje kemikalij in okusov. Zaradi tega je še bolj privlačen za ribe in ostane trajno aktiven v vodi. Zaradi tega je popoln tako za kratke kot za načrtovane seje na obali.

Ne glede na to, ali ste izkušen tekmovalni ribič ali šele začenjate loviti belo ribo. Ker je Van Den Eynde RS Expander dragocen dodatek k vaši ponudbi. Odkrijte vsestranskost in moč te visokokakovostne vabe in povečajte svoje možnosti za uspešen in slaven ribolovni dan.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)