Pletena Vrvica Owner Kizuna X-8 MC 0,15-0,17/300m


39,90 €

Izberite možnost:

Pletena Vrvica Owner Kizuna Multicolor X-8 0,15mm/300m
Šifra: 84579Na zalogi
39,90 €
Pletena Vrvica Owner Kizuna Multicolor X-8 0,17mm/300m
Šifra: 84580Na zalogi
39,90 €

1. Močan - najvišja stopnja natezne trdnosti in odpornosti proti obrabi

2. Večja razdalja metanja - majhna teža, lebdi na vodi

3. Manj težav z linijo - odlična prilagodljivost

4. Uporabljajte dlje - brez razgradnje zaradi absorpcije vode,

6. Ekologija - Pri sežigu se ne sproščajo škodljive snovi


ALB KONSTRUKCIJA

LASTNIK "BROAD PE" uporablja 100 % vlaken Izanas in je 100 % pleteno na Japonskem, ki je razvilo pletene stroje na Japonskem. To je ravno dovolj dobro, da se lahko zanesemo na kakovost. Kaj je "pleteni stroj, razvit na Japonskem"? Ti stroji so bili razviti samo za pletenje ribiške vrvice na Japonskem. In imajo zelo edinstveno in patentirano idejo pletenja ribiške vrvice. Imenuje se "ALB konstrukcija". Anti-Loosen- Braided konstrukcija je zelo edinstven način za pletenje vrvice in je najboljša za ribiško vrvico.


Konstrukcija ALB je edinstvena in posebna konstrukcija pletenice, ki zagotavlja najboljšo moč in fleksibilnost hkrati kot nobena druga! Več kosov vrvi je zvitih tako, da sestavljajo eno linijo kot vrv. Običajno so vsi ti deli črt zaviti v isto smer vrtenja.


Toda "konstrukcija ALB" ustvarja smer mešanja vrtenja, odvisno od položaja kosa vrvi, ki ga je treba tesneje spletati. In nikakor se ne zrahlja. Konstrukcija ALB je narejena kot pletenica s kratkim korakom, vendar namerno ustvarjanje vrhunske raztegljivosti, ki vam daje večjo super pretržno moč in najboljšo fleksibilnost na pletenici.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)