Plinski Kuhalnik Delphine Cartridge Gas Stove Gascube

Delphin
Šifra: 86385
Item no.: 101004424

11,90 €
Na zalogi

Zmogljiv in kompakten plinski štedilnik, ki preseneča z variabilnostjo in enostavnostjo uporabe. Uporablja se lahko za različne dejavnosti na prostem, kot so ribolov, kampiranje in pohodništvo. GASCUBE je praktične velikosti, ki se zlahka prilega vaši torbi ali nahrbtniku. Ne boste niti opazili, da je tam, vendar bo vedno pripravljen za pogrevanje vaše pijače ali hrane.

Peč je združljiva z 220 g (400 ml) butan kartušami z ventilom za hitro sprostitev, izdelanim v skladu z normo EN417. Ventil vložka le potisnete na vpenjalni mehanizem na štedilniku v pravilen položaj, ga rahlo obrnete in komplet je pripravljen za uporabo. Opremljen je z vrtljivim gumbom za nadzor pretoka plina in piezo vžigom. Ne potrebujete vžigalic ali vžigalnika.GASCUBE ima nagibne noge, da ostane stabilen, ko ga postavite na tla. Zložljive kovinske dele lahko uporabljate v dveh položajih – zložene ali razgrnjene, vse je odvisno od premera vaše posode. Peč je oblikovana v črni barvi z odlično zeleno grafiko.


Na voljo je v praktičnem zaščitnem rokavu iz blaga z vrvico.

Tehnični podatki:

Moč štedilnika: 2800 W
Dimenzije: 11x11x9 cm
Teža štedilnika: 300g
1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)