Plinski Kuhalnik X2 Eurocatch +Box

X2 Tackle
Šifra: 80000
Item no.: RAVAV8087

19,90 €
Na zalogi

Plinski štedilnik Eurocatch je idealen štedilnik za vse, ki obožujejo avanture na prostem. Ne glede na to, ali se odpravljate na kampiranje, potovanje z nahrbtnikom, ribolov ali preprosto želite kuhati zunaj, je ta plinski štedilnik vaš zanesljiv spremljevalec.


Značilnosti:

Zmogljiva zmogljivost: plinski štedilnik Eurocatch zagotavlja zmogljivo zmogljivost za hitro in učinkovito kuhanje, tudi v najzahtevnejših pogojih.

Kompakten in prenosljiv: s svojo kompaktno velikostjo je ta štedilnik enostaven za prenašanje v nahrbtniku ali opremi. Popoln je za pustolovce, ki želijo potovati brez težav.

Primerno za 227-gramske plinske kartuše: peč je združljiva z običajnimi 227-gramskimi plinskimi kartušami, kar olajša pridobivanje goriva.

Zanesljiv vžig: Peč je opremljena z zanesljivim vžigom, tako da ne potrebujete vžigalic ali vžigalnikov.

Vsestranska uporaba: Ne glede na to, ali želite zavreti vodo za topel napitek, pripraviti preprost obrok ali narediti hiter prigrizek, je ta plinski kuhalnik vsestranski in primeren za vse vrste uporabe.

Zaščita: Peč je opremljena z vsemi potrebnimi varnostnimi zahtevami in je dobavljena v robustnem transportnem kovčku

Plinski štedilnik Eurocatch vam daje svobodo, da kuhate na prostem in uživate v okusnih obrokih, kamor koli vas popelje vaša avantura. S svojo kompaktno zasnovo, učinkovito zmogljivostjo in zanesljivim vžigom je ta peč nepogrešljiv del vaše zunanje opreme.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 30€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 30€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)