Podmetalka Prologic Avenger Landing Net 42\"

Prologic
Šifra: 63112
Item no.: 65005

49,90 €
Ni na zalogi

Ta lepo oblikovana podmetalke imajo zelo podobno kozmetiko kot naša zelo uspešna serija palic Avenger Carp. 42-palčna pristajalna mreža ponuja dve možnosti ročajev, 1 ali 2 sekcijski, oba z natančno vgrajenimi strojno obdelanimi ženskimi navojnimi ovratnicami. Ta podmetalka se ponaša z elegantnim in tankim karbonskim kompozitnim ročajem, ki je izjemno tog, hkrati pa ohranja majhno težo. To pomeni, da se ročaj ne bo upognil pod pritiskom vašega osebnega najboljšega ulova pri naslednjem ribolovu krapa. Ta dvodelni ročaj je 180 cm, ko je sestavljen v polni dolžini, kar je približno 6 čevljev in se zelo priročno zloži v polovico te velikosti. To je popolna dolžina za ciljanje velikega obsega krapskega ribolova od vsakodnevnega dela na brežini ali uporabe ročaja na polovični dolžini, zaradi česar je idealna izbira za tesnejše plavanje med zalezovanjem in delom s čolnom. Ta zelo vsestranska mreža vas navdaja z zaupanjem, da boste vedno lahko iztovorili svoj ulov. 42-palčni kraki Prologic Avenger so izdelani iz ultra lahkih super močnih kompozitnih materialov. Še več, Avenger Landing Net uporablja ribam prijazno in zelo zaželeno maskirno mrežo. ABS trosilni blok zagotavlja natančno in trdno pritrditev mrežnih krakov na ročaj. Zaradi česar je idealna pristajalna mreža za ribiča, ki ne želi ogrožati kakovosti, zmogljivosti in sloga.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

5,0

(1 mnenje)
100% kupcev priporoča (1 od 1)
100%
0%
0%
0%
0%
  • Potrjen nakup: Podmetalka Prologic Avenger Landing Net 42\" 23. februar
    Bojan I.