Podmetalka Prologic C3 Fulcrum 42,6 Art:72671


109,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 10,29 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

12 x 10,29 €

6 x 20,13 €

3 x 39,82 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Ni na zalogi

Eleganca in funkcionalnost – pristajalna mreža C3 Fulcrum prinaša oboje v velikih odmerkih, tako da se lahko brez skrbi osredotočite na varno pristanek tega nagradnega krapa. 6ft, dvodelni ročaj je neverjetno lahek in tog, zahvaljujoč temu, da je izdelan iz visoko modularnega 3k karbonskega materiala s suhim tkanjem, medtem ko je oprijem koristi od izdatne pomoči japonskega skrčljivega ovoja. Mrežo lahko preprosto uporabljate tudi z enim delom dvodelnega ročaja, zaradi česar je mreža res vsestranska v situacijah od blizu, kot je zalezovanje ali ribolov iz čolna. Isti 3K ogljik je uporabljen na 42-palčnih rokah, ki zagotavljajo veliko odprtino za velike ribe, ki jih je mogoče vstaviti v mrežo.
Na poslovnem koncu strojno rezan minimalističen trosilni blok zagotavlja pozitivno povezavo in omogoča enostavno zlaganje mreže, ko ni v uporabi. Mreža sama uporablja izjemno mehko, za ribe varno camo mrežico, ki bo v enaki meri zagotovila prikritost in nego rib. Visoka gostota in proti-vpojna mreža EVA plovec ter mrežasta sponka proti zajedanju zagotavljata, da je mreža dobro zaščitena pred zadrgo in drugimi nevšečnostmi.
• 3k, dvodelni, karbonski ročaj z visokim modulom
• 42-palčne karbonske roke z visokim modulom
• Strojno rezan minimalističen trosilni blok
• Anti-vpojna mreža EVA plovec
• Mrežasta sponka, ki je varna na ugriz
• Izjemno mehka, varna za ribe, camo mreža
• Japonski skrčljivi ročaji

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)