Podmetalka Savage Gear Pro Full Frame XL / Art :69759


89,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 16,47 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

6 x 16,47 €

3 x 32,58 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Ni na zalogi

Predstavljamo vam največjo med podmetalkami za Predatorje s strani SavageGear-ja. Konstrukcija podmetalke ( obroč, držalo ) je narejeno iz kvalitetnega ter močnega Aluminija, s kvalitetnim klik sistemom za zlaganje ter transport podmetalke. Mreža je narejena iz trpežne ter mehke gume katera ribe ne poškuduje. Ob enem pa vam sama gumirana mreža pripomore k temu, da se vam vaba ali pa sama riba ne zaplete v mrežo ter poškoduje. Na zadnji del ročaja je dodan gumiran oprijem podmetalke, da vam le ta ne zdrsne iz rok. Gre za največjo med podobnimi podmetalkami s katero boste lahko zajeli še tako velike ribe roparje.

 

* Velikost: 

- Dolžina: 285cm

- Transportna dolžina: 123cm

- Koš: 70cm x 85cm

 

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)