Podmetalka za lov kozic Eurocatch

Šifra: 82809
Item no.: DT9345

9,90 €
Na zalogi

Informacije o izdelku "Eurocatch Shrimp Net 40cm - 130cm - Leseni ročaj - Ditch Net - Ribiška mreža"

Odkrijte podvodni svet na zabaven in poučen način z našo mrežo za kozice! S širino 40 cm in lesenim ročajem 1,30 m je ta mreža idealna za lovljenje kozic, školjk, jastogov, rakov in majhnih rib. Ne glede na to, ali ste otrok, ki išče pustolovščino v naravi, ali odrasel, ki ga zanima podvodna favna, naša mreža za kozice nudi privlačno izkušnjo.


Najpomembnejše lastnosti:


Vsestranska uporaba: Ta mreža za lov na kozice ni primerna le za lov na kozice, ampak tudi za druge majhne vodne živali. Odpira vrata v fascinanten svet pod vodno gladino.

Idealno za otroke in odrasle: Uporabno ne le za otroke, ki iščejo avanturo in zabavo v naravi, ampak tudi za ljudi, ki bi radi izvedeli več o lokalni vodni živalski flori.

Poučna pustolovščina: uporaba mreže za kozice ni samo zabavna, ampak tudi zelo poučna. Omogoča vam, da se seznanite z različnimi vodnimi živalmi in njihovim življenjskim prostorom.

Trpežna zasnova: Mreža je izdelana s širino 40 cm, zaradi česar je učinkovita pri lovljenju različnih majhnih vodnih živali. 1,30 m leseni ročaj nudi udoben oprijem in vzdržljivost.

Povezava z naravo: Ta mreža za kozice spodbuja ljudi k globlji povezanosti z naravo. Daje vam priložnost, da raziskujete in cenite podvodni svet.

Okusno: seveda lahko s to mrežico ujamete okusen obrok kozic in jih pripravite po želji.

Z našo mrežo za kozice lahko ne le uživate v naravi, ampak tudi doživite vznemirljivo in poučno avanturo. Pojdite ven, odkrijte vode in bodite presenečeni nad raznolikostjo morskega življenja!

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)