Pušča Yamashita Tip Run TR-HF 3,0


17,89 €

Izberite možnost:

Pušča Yamashita -TR- 3,0 RO6 MP
Šifra: 42421Ni na zalogi
Oddaj povpraševanje
17,89 €

Tip Run je vznemirljiva ribolovna metoda, pri kateri lahko čutite gibanje konice palice za ribolov lignjev in opazujete gibanje vrvice. Nasvet Run Egi je bolj reaktiven, medtem ko čaka na lignje. Ribič stabilizira podvodno vabo lignjev egi, kolikor je mogoče, brez premikanja palice in se osredotoča na premikanje konice in vrvice palice, dokler ne dosežete želenega udarca. 

Tiprun skrivnost odkrivanja je, da svoj TR jig postavite v globinsko območje, kjer se nahajajo lignji, in prej kot kdorkoli. Vendar težki lignji egi niso vedno možnost. Veliko je primerov, ko lignji ne bodo ugrizli, razen če je vbod čim lažji. Težava v tem primeru je, kako čim hitreje potopiti lahki egi jig?

Yamashita je takšnim težavam pri ribolovu v egiju posvečal veliko pozornosti in temeljito raziskal težo telesa vedra in uteži. 

Ker je teža jajca ostala nedotaknjena, je dosegla idealno hitrost padca, ki lahko z uravnoteženim delovanjem hitro dostavi jajce v globino območja lignjev. 

Včasih lahko lignji napadajo v globokih vodah, kot je 40 - 60mt, tehnika jajčevanja Tip Run pa je močno orodje. Tlak vode na egi jigu očitno otežuje ribiču. Tako je Yamashita sledil edinstveni obliki jigi jiga, ki zmanjšuje obremenitev ribiča, tako da lahko ohrani osredotočenost in dlje lovi ribe.

 

* Velikost: 3,0

* Teža: 23g

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)