Nož Rapala FLF6 Fillet Knife with Leather Sheath and Sharpener

Rapala
Kategorije: Baterije in Noži > Noži
Šifra: 67132

27,90 €
Na zalogi

Pripravite svoj dnevni ulov za cvrtje ali pečenje na žaru z nožem za fileje Rapala z usnjenim tulcem in ostrilom. Rezilo je izdelano iz skandinavskega nerjavečega jekla in ima oster rob ter konico za gladko in enostavno rezanje in rezanje. Prav tako je tanek in prilagodljiv za lepo filetiranje različnih vrst rib. Oblikovan in povoščen ročaj iz breze zagotavlja udoben in varen oprijem. Temu nožu za filete iz nerjavečega jekla sta priložena usnjena torbica za varno shranjevanje med uporabo in brusilnik za ohranjanje brušenega roba. Uporabite ga doma v kuhinji ali ga hranite skupaj z opremo za čiščenje rib na mestu. Ta nož Rapala FLF6 z usnjenim plaščem je čudovito imeti pri roki med ribolovom. Njegovo skandinavsko rezilo omogoča prožnost in ostrino, kar olajša rezanje. Ta nož iz nerjavečega jekla je opremljen celo z povoščenim ročajem iz breze. Vključuje tudi šilček.


Rapala FLF6 nož za filete z usnjenim tulcem in ostrilom:


Ročno brušeno in polirano

Ročaj iz povoščene breze

Torbica iz pravega usnja in bonus šilček SH1

Rapala 6" nož za filete in ostrenje je uporabno orodje za ribolov

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)