Rod Pod Delphin Bronx Stalx Queen

Delphin
Šifra: 77914
Item no.: 101003684

55,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 10,25 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

6 x 10,25 €

3 x 20,27 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

Na podlagi uspeha naše znane družine BRONX 2G smo se odločili razširiti našo ponudbo z BRONX 2G Stalx QUEEN, ki ohranja vse značilne oblikovne elemente in lastnosti, hkrati pa ponuja kompaktnejše dimenzije, prilagojene vse bolj priljubljenemu minimalističnemu slogu pecljanja, ki omogoča lov na težko dostopnih mestih.

Pri oblikovanju se nismo ustavili pri zmanjševanju dimenzij, ampak smo razširili tudi barvno različico tega modela, ki širi serijo QUEEN za nežnejši spol. Rodpod Delphin BRONX 2G STALX QUEEN v roza različici zagotavlja kakovost obdelave in uporabljenih materialov, ki je bistveno višja od običajnih rodpodov v dani cenovni kategoriji. Rodpod odlikujejo predvsem majhna teža, visoka stabilnost in kompaktnost. Rodpod ima bistveno okrepljeno vpenjanje palic, vključno z ojačitvijo celotnega clip mehanizma. Takšne izboljšave znatno podaljšajo življenjsko dobo sistema in poenostavijo njegovo nastavitev. Pozornemu očesu zagotovo ne bo ušlo, da je celoten mehanizem oblikovan v dizajnu plavuti našega logotipa. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu zlaganja se zlahka prilega majhnemu tekstilnemu etuiju in tako zavzame le minimalno prostora v vaši ribiški opremi.

Nosilne palice so pogosto izdelane iz aluminijastih profilov, ki so povezani s spojniki iz trpežne ABS plastike. Rodpod materiali so bili izbrani s poudarkom na majhni teži in vzdržljivosti ter dostopni ceni. V primeru poškodbe ali izgube kraka palice je možna zamenjava z univerzalnimi palicami SimpleSTICK.

Tehnični parametri:

  • Število palic: 2
  • Nastavitev višine stojala: 20-48 cm
  • Nastavljiva dolžina stojala: 60-85cm
  • Širina palic: 25 cm
  • Uporabljen material: aluminij / ABS spojke
  • Transportne dimenzije: 62x16x8cm
  • Teža: 1280g
1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

3,0

(1 mnenje)
60% kupcev priporoča (1 od 1)
0%
0%
100%
0%
0%
  • Potrjen nakup: Rod Pod Delphin Bronx Stalx Queen 22. april
    Žiga T.