Rod Pod Prologic Element Tri Sky 3

Prologic
Šifra: 85606
Item no.: 1604134

149,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 14,04 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

12 x 14,04 €

6 x 27,46 €

3 x 54,30 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Na zalogi

 Legendarni Tri-Sky se je razvil.

Ima vse odlične lastnosti svojih predhodnikov, novost pa je izjemno hitro razpakiranje in pakiranje zahvaljujoč našemu sistemu Quick Release (QR) z nogami in prečkami za hitro sprostitev. Manj časa za postavitev pomeni več časa za ribolov! Ključna lastnost rod poda Element QR je njegova vsestranskost. Z več kotnimi položaji sprednjih in zadnjih nog ni ribiške situacije, ki je ne bi mogli obvladati - ne glede na to, ali morate imeti palice ostro navzgor s konicami proti nebu ali, nasprotno, navzdol pod vodo. Zagotavljajo tudi enega najbolj stabilnih sistemov držanja palic na trgu, a to je šele začetek. Element Tri-Sky je opremljen tudi z dodatnim kompletom kratkih nog (skupaj 4 kratke), ki omogočajo uporabo v običajnih ribolovnih situacijah. Nastavljive palice in noge je mogoče sneti s stojala in pritrditi drug na drugega, da ustvarite izjemno stabilno konfiguracijo dvojnih vilic. Vse palice so opremljene z nastavljivimi nivelirnimi tulkami, ki zagotavljajo možnost enostavnih manjših nastavitev. Dodali smo tudi zaklepni kavelj, ki je idealen za situacije, ko morate stojalo trdno zasidrati – ga naložiti ali privezati na tla.  


Lastnosti:


• Popolnoma nastavljive sprednje noge Q/R 100cm-180cm - 2 kosa

• Popolnoma nastavljive Q/R zadnje noge 38cm-60cm - 4 kos

• QR palice z izravnalnimi tulci

• Popolnoma nastavljiv teleskopski okvir 70cm–128cm

• Kavelj za sidranje

• Palice za 3 palice – 38-48cm

• Dobavljeno z luksuzno oblazinjeno torbo

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)