Rola DAM Shadow 5QF 7000 SLS / 73064

DAM
Šifra: 81379

69,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 12,81 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

6 x 12,81 €

3 x 25,34 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Ni na zalogi

Nov na videz še lepši model role DAM pod imenom Shadow 5QF. Rola je zaradi svoje Aluminijaste glave v zlati barvi izredno privlačna. Vendar vas tudi samo notranjost in kakovost role nebosta razočarala. Rola ima vse lastnosti, ki jo premorejo vse najboljše role v svetu Krapolova. Rola je v celoti narejena iz Grafita z Aluminijasto glavo v zlati barvi. Štirje ležaji bodo poskrbeli, da bo rola lepo tekla. Sam sistem pa, da bo laks na glavo zložen tako, da bo omogočal dolge mete. Rola ima leseno ročko, kar da videzu role še dodatno dimenzijo.


Lastnosti:

* Ležaji 3+1

* 40mm Long Cast glava

* Rez. Grafitna glava


1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 30€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)