Rola Shimano Stradic 2500GTM RC


114,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 10,76 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

12 x 10,76 €

6 x 21,05 €

3 x 41,64 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Ni na zalogi

 Stradic GTM z dvojnim ročajem je prestal preizkus časa in ga mnogi smatrajo za enega najboljših srednjih feeder in match rol, kar jih je bilo kdaj izdelanih, z vrhunskim ravnovesjem pri dvigovanju. Opremljen z ekskluzivno tehnologijo Shimano Fightin' Drag in obdelan v značilni biserno beli barvi.

Stradic GTM ima skoraj legendaren status med športnimi ribiči. Z dolgoletno zgodovino in desettisoči sledilcev je "GTM" super hiter vlečni konj, ki prede brez kakršnega koli napora. Dodatek funkcije Fightin’ Drag naredi rolo tudi popolno primerno za ribolov krapov, kjer vam bo skoraj takojšnja prilagoditev upora zagotovila pomiritev, še posebej, ko boste lovili ribe blizu brega.


Serija Stradic GTM je znana po kombinaciji kakovosti in zmogljivosti. Z uravnoteženimi dvojnimi ročaji, vključuje prečiščeno ohišje in rotor XT-7, tuljavo AR-C, zobnik iz tlačne litine, dvodelno varovalko 'S' in enojno anodizirano hladno kovano Aluminijasto glavo in rezervno glavo XT-7.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 30€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

5,0

(1 mnenje)
100% kupcev priporoča (1 od 1)
100%
0%
0%
0%
0%
  • Potrjen nakup: Rola Shimano Stradic 2500GTM RC 17. junij
    ŠPUR S.