Rola Shimano Stradic FL C3000 HG

Shimano
Šifra: 67332

179,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 16,84 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

12 x 16,84 €

6 x 32,95 €

3 x 65,17 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Ni na zalogi

Stradic C3000HG-FL je prvi model v razredu Stradic, ki odlikuje Shimanovo obliko dolgih hodov. Če to združite s čudovitim polaganjem linije Shimano, boste izboljšali zmogljivost vlivanja z fino pletenico, ki je na voljo za ribolov na vabo, po želji pa lahko uporabite tudi najlonske vrvice.
Spool Long Stroke ni edina nova funkcija, ki se je znašla v specifikacijah Stradic C3000HG-FL. list, saj se ta model ponaša tudi s tihim pogonom in Micromodule Gear II za super gladko in tiho pridobivanje. X-Protect zadržuje vodo iz notranjosti kolutov z združevanjem notranjega vodoodbojnega sredstva in labirintne strukture. S tem dosežemo zmogljivost, ki lahko odbije vodo, ne da bi pri tem izgubila lahkotnost vrtenja. To je značilno za odsek valjastih sklopov in sklop valjčne sklopke (protipovratna vožnja). Posledično se je vzdržljivost valjarja izboljšala več kot petkrat (v primerjavi z običajnim izdelkom).

Kolut še vedno vsebuje vso tehnologijo Shimano, ki bi jo pričakovali na enem od njihovih vrtečih se kolutov, zaradi česar jih je zelo veselo uporabljati.

3000 je kot nalašč za splošni ribolov z vabami in je primeren za delo na dolge razdalje s svetlo pletenico na ustrezni lahki palici.

* Ležaji: 6+1

* Prenos: 6,0:1

* Kapaciteta: 0,25mm-210m

* Teža: 225g

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)