Semena Dynamite Baits Black Tiger Nuts 500ml


6,99 €
Ni na zalogi

Dynamite Baits Frenzied Black Tiger Nuts DY1289

Naša ponudba Frenzied particles je pravkar postala veliko večja in boljša z uvedbo štirih vab za trnke brez konzervansov, Black Tigers, Naked in Jumbo Tigers in Frenzied Peanuts.

Črna – Kontrastne naravne temne vabe za trnke Tiger Nut. Odlična izbirna menjavna vaba za trnek, ki bo izstopala med vašo krmo. Lahko se uporablja tudi kot vaba za imitacijo polža

Te vabe za trnke so kot nalašč za uporabo v povezavi z našimi izjemno priljubljenimi Frenzied Tigers ali particle feeds, skuhane v kozarcu in se izcedijo v sirupu, ki ljubi ribe, da jim da dodatno spodbudo, da boste lahko preslepili tiste previdne pošastne krape. Te vabe za trnke so na voljo v 500 ml kozarcih, ki jih je mogoče enostavno zapreti.

Kuhano v gostem sirupu iz tigrovih oreščkov

Naravne barve

Lahko se pritrdi na lase brez vrtanja

500 ml kozarci

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)