Semena Mivardi 1kg/Corn

Mivardi
Šifra: 84987
Item no.: M-RAPACOR10

3,29 €
Na zalogi

Zrna skrbno izbranih sort koruze, kuhana na pari. Ta najnežnejši način toplotne obdelave ohranja naraven okus in aromo. Hkrati ne prihaja do izgube hranilnih snovi in ​​vsebovanih atraktorjev, kot je to pri kuhanju v vodi.

Je rahlo kiselkastega okusa, ki ga povzroča dodatek majhne količine mravljinčne kisline. Deluje kot atraktor za ribe in hkrati opravlja funkcijo nežnega naravnega konzervansa.

Koruza je pakirana v vakuumu po posebni tehnologiji, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo, hkrati pa ohranja maksimalno svežino in privlačnost.

Pripravljen je za takojšnjo uporabo. Preprosto ga stresite iz vrečke in dodajte izbrani krmni mešanici ali pa ga uporabite samostojno.

Ta delec Mivardi ne vsebuje glicerina, monopropilen glikola ali drugih podobnih stabilizatorjev, ki prekrivajo posamezna zrna in zavirajo njihovo naravno privlačnost ter slabšajo delovanje v hladnejši vodi.

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 30€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)