Signalizatorji Fox RX+® 3-ROD PRESENTATION SET 3+1


709,90 €
ali
Enostaven nakup na obroke z Leanpay logo
Že od 18,91 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Leanpay logo

Možni obroki:

48 x 18,91 €

36 x 24,16 €

24 x 34,71 €

12 x 66,44 €

6 x 129,96 €

3 x 257,04 €


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.
Več informacij | Preveri svoj limit
Ni na zalogi

Povsem novi, tehnološko izpopolnjeni do potankosti, to so signalizatorji Fox RX+. Ohišje signalizatorja je moderno oblikovano, izdelano iz gumirane plastike in je povsem vodotesno. Zaradi uporabljene najnovejšega digitalnega vezja za delovanje signalizatorja, je poraba energije za delovanje izredno majhna. Samo valjčno kolo je izdelano s pomočjo CNC stroja, tako da je tek kolesa popolen. Velikost valja je nekoliko večja kot pri ostalih signalizatorjih, tako da brezhibno beluje tudi v najhladnejših dnevih. Na signalizatorju lahko nastavimo rdečo, zeleno, modro, oranžno, vijolčno in belo barvo. Svetlobo lahko nastavljamo v treh načinih podnevi in tri jakosti svetlobe v nočnem načinu. Stikalo za vklop in izkolop signalizatorja ima še dnevni ter nočni način delovanja. Na samem signalizatorju še lahko nastavimo osem stopenj glasnosti pri katerem je najnižja stopnja funkcija mute. Prav tako ima osem nastavitev občutljivosti katere zaznajo premik laksa na samem signalizatorju od dolžine 2,8mm do dolžine 90mm, s tem da se mora laks premikat v smeri naprej ali nazaj vsaj 2 sekundi da signalizator reagira, v nasprotnem primeru bo signalizator sam dolžino vleka ponastavil na nič. To nam vsekakor izredno pomaga v vetrovnih dnevih, tako da ni lažnih alarmov zaradi vetra. Signalizatorji delujejo na 2 AAA bateriji, ki nista priloženi, vgrajeno pa imajo prav tako opozorilo za prazno baterijo.

Glavne značilnosti sprejemnika so izredno dolg domet, povsem enostavna registracija do 8 RX+ alarmov, izredno močne led žarnice, opozorilo za prazno baterijo, možnost tihega načina delovanja in izbira barve led žarnic.

Vsekakor vrhunskih setov signalizatorjev, namenjen najzahtevnejšim kraparjem, kateri ničesar ne prepuščajo naklučju.

 

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)