Sistem Fox Bolt Bubble Medium-Large -XL


11,49 €

Izberite možnost:

Sistem Fox Bolt Bubble Medium Art:CAC161
Šifra: 34778Na zalogi
11,49 €
Sistem Fox Bolt Bubble Large Art:CAC162
Šifra: 17072Na zalogi
11,49 €
Sistem Fox Bolt Bubble XL Art:CAC163
Šifra: 26262Na zalogi
11,79 €

Ribolov krapa s površinskim hranjenjem je lahko v najboljših časih frustrirajoč, saj so standardni krmilniki preveč vidni ali pa zagotavljajo slab mehanizem za vpenjanje. Bolt Bubble je prvi plovec v obliki mehurčkov, ki je bil razvit posebej za ciljanje na površinsko hranjenje krapov. Poenostavljena zasnova hruškastega padca potisne težo naprej, da olajša metanje na dolge razdalje, hkrati pa zagotavlja izrazit učinek sornika pri lovljenju rib.

Bolt Bubbles so zasnovani tako, da sedijo nizko, gladko v vodi in so zaradi svoje preglednosti in ultra nizkega profila izjemno nevsiljivi. Težo vlivanja je enostavno prilagoditi s parom oblikovanih gumijastih cevk, ki se zataknejo na površino plovca. Ti omogočajo, da se plovec napolni s potrebno količino vode za zalivanje na dolge razdalje ali povečano odpornost vijakov.

Plovec je zasnovan tako, da se sestavlja v liniji, kar skupaj s sprednjimi in zadnjimi stožčastimi rokavi zagotavlja odlično vlivanje brez zapletanja. Vrtljiv kavelj se potegne nazaj v gumo na nosu plovca, da ga tesno pritrdi - to zagotavlja odlične lastnosti zapiranja, hkrati pa zagotavlja, da se kavelj lahko izvleče v primeru zagozditve. Bolt Bubbles je opremljen s parom zoženih rokavov proti zapletanju, ki praktično odpravijo zaplete, ko jih potisnete čez vrtljivo uho.

* Velikost: CAC161-Medium

* Velikost: CAC162-Large

* Velikost: CAC163-X Large

1.Dostava

GLS - do vrednosti nakupa 50€ poštnina znaša 3,90€ v kolikor vrednost nakupa presega 50€ je poštnina brezpračna.
Pošta Slovenije - do vrednosti nakupa 80€ poštnina znaša 6,20€ v kolikor vrednost nakupa presega 80€ je poštnina brezplačna. To velja za paket katerih teža ne presega 25kg.

2.Možnosti plačila

Plačilo po povzetju, Plačilo po predračunu, Plačilo preko paypal, Plačilo s kreditno kartico, Plačilo s kreditno kartico NLB, Plačilo z Diners kartico, Obročno odplačevanje 1Stavno

3.Vračilo blaga

Naročene artikle lahko brez razloga vrnete v 14 dneh po prejemu blaga.

0,0

Še ni ocenjeno

(0 mnenj)